Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău caută să lege victoriile. Duel cu echipa secundă a campioanei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

După ce a câştigat derby-ul cu Sportul Şimleu, gruparea zălăuană s-a apropiat de primele două locuri, însă victoria de la Şimleu nu ar avea atât de mare importanţă dacă nu ar fi dublată de un succes şi în etapa următoare. Sâmbătă, pe Municipal vine echipa secundă a campioanei CFR Cluj,  în faţa căreia, formaţia antrenată de Cristian Lupuţ speră să lege pentru prima dată în acest sezon două victorii

Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – CFR Cluj II

SCM Zalău a câştigat etapa trecută la Şimleu, iar lucrurile par să intre pe un făgaş normal. A fost a treia victorie pentru formaţia zălăuană, care a ajuns la 9 puncte. Se află în continuare pe locul 5, însă distanţa până la primele două locuri care duc la barajul pentru Liga a II-a este doar de 3 puncte.În momentul de faţă, pentru SCM Zalău este  mai important să lege victoriile decât situaţia din clasament, lucru care până acum în acest campionat nu s-a mai întâmplat. Gruparea de sub Meseş a câştigat în prima etapă cu CSM Sighet, apoi a pierdut cu Lotus Băile Felix. A urmat o victorie la Carei, după care zălăuanii au revenit acasă şi au pierdut cu Minerul Ocna Dej.

Victoria de la Şimleu poate fi dublată de un succes în etapa a VI-a, când SCM Zalău primeşte vizita echipei satelit a campioanei CFR Cluj.

În faţa clujenilor, SCM Zalău a întâmpinat probleme în sezoanele trecute, astfel că jocul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

CFR Cluj II a strâns cinci puncte în primele cinci etape. A remizat cu Sportul Şimleu şi CSM Sighetu Marmaţiei şi a bifat o victorie mare cu Gloria Bistriţa, o pretendentă la promovare.Echipa secundă a campioanei a fost aproape să o încurce etapa trecută şi pe FC Bihor, însă a pierdut dramatic, în ultimele minute din prelungiri.O victorie cu CFR Cluj II ar da un moral excelent echipei pe final de tur, care se anunţ dificil pentru SCM Zalău, având în vedere că urmează jocurile cu contracandidatele la primele locuri, Gloria Bistriţa, CSM Satu Mare şi FC Bihor.

“Este foarte important pentru noi să legăm victoriile, ceea ce nu am reuşit până acum. Au trecut cinci etape şi echipa ar trebui să arate din ce în ce mai bine, atât din punct de vedere fizic cât şi al relaţiilor de joc. Trebuie neapărat să câştigăm meciul cu CFR Cluj II. Întâlnim un adversar imprevizivil, care are în lot mulţi jucători tineri, cu calităţi.  Important este să avem continuitate în rezultate pozitive, fiindcă acestea aduc linişte şi încredere la echipă”, spune managerul Marius Paşca.

Etapa a VI-a se dispută sâmbătă, ora 15.00, după programul:

Lotus Băile Felix – Sportul Şmleu – vineri, ora 17.00

SCM Zalău – CFR Cluj II

CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Satu Mare

FC Bihor – Gloria Bistriţa

Victoria Carei – Minerul Ocna Dej

You may also like

Leave a Comment