Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău are un nou antrenor – argentinianul Cristian Imhoff!

Noul tehnician al echipei de volei a mai activat în România, atât ca jucător, cât şi ca antrenor

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,8K views
A+A-
Reset

Calificată în cupele europene, echipa de volei a Zalăului va avea un sezon mai aglomerat, cu meciuri în campionat, în cupă, dar şi în Cupa Challenge.  Pentru aceasta, avem nevoie de un lot mai numeros, dar şi mai valoros. Totodată, trebuie rezolvată şi situaţia de pe banca tehnică, după ce estonianul Rainer Vassiljev s-a despărţit de SCM Zalău.

Conducerea clubului a căutat cele mai bune soluţii şi a ajuns tot la o variantă cu antrenor străin. Încă de ceva timp, sălăjenii au încheiat o înţelegere cu argentinianul Cristian Imhoff, dar tranzacţia a fost dată publicităţii în zilele trecute.

Oricum, suficient pentru ca noul tehnician să îşi pregătească temele pentru stagiunea viitoare. Cum în această vară Zalăul s-a despărţit de câţiva jucători, sud-americanul alături de managerul Adrian Feher trebuie să stabilească lista de achiziţii, pentru ca SCM Zalău să arate cât mai bine.

Cristian Imhoff (n. 14 ianuarie 1986) s-a născut la Santa Fe (Argentina), are 38 de ani şi a avut o carieră sportivă de mai bine de două decenii, în care a evoluat la echipe din Argentina, Spania, Belgia, Indonezia, Chile, Israel, Turcia, dar şi în România.

În ţara noastră, sud-americanul a îmbrăcat tricoul formaţiilor Unirea Dej (sezonul 2014-2015), Tricolorul Ploiești (2015-2016) şi Știința Explorări Baia Mare (2018-2019).

Ca şi tehnician, şi-a făcut stagiatura în Insulele Feroe, acolo unde a antrenat Naţionalele masculine Under 17, 18 şi 19. Mai apoi, argentinianul a fost antrenorul secund al Naţionalei de seniori (masculin) şi chiar selecţionerul Naţionalei feminine de senioare. 

În vara anului trecut, el a semnat un contract cu CSM Constanţa, unde a lucrat bine în acest sezon, marinarii clasându-se pe locul 7.  Pe banca tehnică a unei echipe ce reprezintă un oraş cu mare tradiţiei la fileu, Cristian Imhoff speră să aibă rezultate mai bune!

Mai mupte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iunie. 

You may also like

Leave a Comment