Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, aproape de o mare surpriză la Dinamo. Zălăuanii au obţinut un punct în faţa vicecampioanei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

În prima etapă din Divizia A1, SCM Zalău a avut o prestaţie bună în faţa vicecampioanei României. În primele două seturi, elevii lui Dragan Kobiljski au practicat un joc excelent şi s-au impus de fiecare dată cu 25 – 18. Gruparea de sub Meseş spera la o mare victorie tocmai în faţa câştigătoarei Supercupei, însă Dinamo a revenit miraculos şi a câştigat următoarele trei seturi. Până la urmă, zălăuanii s-au mulţumit cu un punct, care nu este deloc puţin având în vedere adversarul cu care s-au duelat

SCM Zalău a început sezonul cu o victorie de răsunet în faţa Rapidului, în Cupa României. Gruparea de sub Meseş era cât pe ce să furnizeze o nouă surpriză şi în prima etapă din campionat, chiar pe terenul lui Dinamo Bucureşti.

În faţa vicecampioanei României, zălăuanii s-au mobilizat şi au practicat un joc foarte bun în primele două seturi. Spune acest lucru scorul înregistrat în primele două parţiale, în care SCM Zalău a câştigat de fiecare dată cu 25 – 18.

Având 2 – 0 la general, elevii lui Dragan Kobiljski sperau la o victorie. Din păcate, ritmul bun nu a mai fost menţinut şi din setul trei, iar Dinamo a început să recupereze. Bucureştenii au defilat în setul trei, în care s-au impus la 11, iar în setul patru au condus din nou ostilităţile şi au câştigat la o diferenţă de opt puncte.

S-a intrat în decisiv, unde bucureştenii au fost mai exacţi şi au fost mai mereu la conducere. După 5 – 2, 7 – 6 , 10 – 7 sau 12 – 10, Dinamo s-a desprins la 15 – 10, scor cu care s-a şi încheiat setul.

Bucureştenii au câştigat cu 3 – 2, dar SCM Zalău se întoarce cu un punct din capitală, care nu este deloc puţin având în vedere adversarul întâlnit.

De la SCM Zalău, fostul dinamovist Alexandru Ionescu și Pupart, ambii cu câte 12 reușite, au reuşit cele mai multe puncte.

Dinamo Bucureşti – SCM Zalău 3 – 2 (-18, -18, 11, 17, 10)

Au jucat pentru Dinamo: Cuk (16p), Cherbeleață (16p), B. Bartha (8p), Gommans (6p), Mihalcea (5p),  Ramirez Pita (4p), Felix (3p), Thondike Mejias (1p), Bălean (-), Watanabe (libero), Dovale (libero). Nu au evoluat: Ghionea (-), Mocanu (-). Antrenor: Fernando Munoz Benitez.

Au jucat pentru SCM Zalău: Al Ionescu (12p), Pupart (12p), Stojsavjevic (9p), Cveticanin (6p), Ocunshi (4p), Cuciureanu (3p), Buzhudan (3p), F. Constantin (1p), A. Ana (-), Grigoraș (-), Mărieș (libero). Nu au evoluat: Bode, Vasian, Porumb (libero). Antrenor: Dragan Kobiljski.

You may also like

Leave a Comment