SCM Zalău apelează la întăriri înainte de startul returului din Divizia A1

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 86 views
A+A-
Reset

Cum Oleksandr Buzduhan a fost operat la menisc şi ratază aproape tot returul, conducerea este nevoită să caute soluţii pe postul de secund, mai ales că altă variantă nu prea există în lot. Astfel, managerul Adrian Feher este în discuţii avansate cu un secund din străinătate, care ar putea ajunge la Zalău chiar în această săptămână

SCM Zalău a mers pe continuitate în pauza dintre tur şi retur. Dacă în vară s-au făcut multe transferuri, acum conducerea era decisă să abordeze returul cu jucătorii care au fost în lot în tur, însă planurile s-au dat peste cap.

Ucraineanul Oleksandr Buzduhan s-a accidentat şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la menisc. Cum jucătorul abia acum a început recuperarea şi va rata aproape tot returul, conducerea a căutat soluţii, mai ales că vorbim de un post sensibil, cel de secund. Având în vedere că la nivel de lot nu prea există soluţii, oficialii de la SCM Zalău vor apela la un transfer. Managerul Adrian Feher este în discuţii cu un voleibalist din străinătate, care ar putea ajunge la Zalău până la meciul de sâmbătă cu Arcada Galaţi.

”Suntem în discuţii avansate cu un jucător pe postul de secund. Eu sper ca zilele următoare să se perfecteze transferul. Vom aduce un jucător străin pentru că jucători români nu prea sunt. Deşi Federaţia a aplicat o regulă cu jucători români obligatoriu pe teren, în loc să apară talente tinere, se reapucă jucători mai bătrâni de volei.Din păcate nu este făcută regula pentru jucătorii tineri, ca dovadă că la primele nouă echipe din campionat, noi nu avem niciun coordonator cu excepţia lui Cristian Bartha”, ne-a declarat Adrian Feher.

Chiar dacă va veni un nou secund la SCM Zalău, Oleksandr Buzduhan va rămâne în lot, conducerea aşteptând ca el să fie apt şi să poată juca spre final de retur.

”Buzduhan este jucătorul nostru. Noi îl aşteptăm să se alăture echipei, iar în play-off să ne ajute. El face parte din echipa noastră şi sperăm să facă parte şi în sezoanele următoare”, a precizat managerul, care a explicat şi din ce motiv se apelează la acest transfer înainte de retur.

”Este un post important şi noi nu aveam variantă pe acest post. Nu a fost risipă a banilor, dar noi efectiv nu avem o variantă pe postul de secund şi era iminent un transfer. Nu aveam nicio schimbare. Am fost nevoiţi să facem un transfer în această pauză”, spune managerul.

Mai multe pe acet subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment