SCM Zalău a schimbat locaţia pentru cantonamentul de iarnă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 895 views
A+A-
Reset

SCM Zalău va efectua un stagiu de pregătire de aproximativ două săptămâni la Arad, unde se va pregăti pe Stadionul Motorul care beneficiază atât de un teren cu suprafaţă de joc naturală, cât şi de un teren de antrenament cu suprafaţă sintetică

Vacanţa jucătorilor de la SCM Zalău s-a terminat, astfel că fotbaliștii se află deja sub comanda antrenorului Cristian Lupuț. Zălăuanii se vor pregăti pe plan local până la finalul lunii, după care vor efectua un stagiu de pregătire de aproximativ două săptămâni. În ultimii trei ani, SCM Zalău a efectuat cantonamentul de iarnă în staţiunea Băile Felix, după ce anterior acestei locaţii s-a pregătit şi la Cheile Grădiştei.

Însă, pentru acest an, liderul Seriei a X-a din Liga a III-a schimbă locaţia, iar timp de aproximativ două săptămâni se va pregăti într-un stagiu centralizat la Arad.

În perioada 2 – 15 februarie, clubul de la poalele Meseşului se va pregăti intens pe Stadionul Motorul din Arad pentru partea a doua a sezonului în care visează la promovarea în Liga a II-a.

Iniţial, conducerea ar fi dorit efectuarea unui stagiu de pregătire la Oradea, însă, costurile erau mult prea ridicate, astfel că s-a optat pentru varianta de la Arad. Pe perioada cantonamentului, SCM Zalău va susţine şi patru jocuri amicale, însă, toate în deplasare.

În a doua zi de cantonament, pe data de 3 februarie, zălăuanii se vor duela cu CSC Dumbrăviţa, echipă de Liga a II-a. Meciul va avea loc pe un teren ales de echipa din judeţul Timiş. Pe data de 7 februarie, SCM se va duela cu Progresul Pecica, urmând ca în 10 februarie, respectiv 14 februarie să se deplaseze în Ungaria, pentru amicalele cu Szeged şi Bekescsaba.

“Am optat pentru această destinaţie datorită infrastructurii de acolo. O să ne putem pregăti pe un teren cu iarbă, dar şi pe un teren sintetic de dimensiuni mari. Am căutat o locaţie potrivită pentru orice vreme şi la Arad am găsit ce ne-am dorit ca să ne putem pregăti corespunzător”, ne-a declarat Ioan Gurzău, managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!