Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a pierdut şi la Cugir după ce a condus cu 1 – 0!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Zălăuanii rămân fără punct pe teren străin şi după a patra deplasare din acest campionat. Gruparea de sub Meseş a condus din minutul 6, dar a avut un final de primă repriză de coşmar în care a încasat trei goluri. S-a terminat 3 – 1, iar echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop rămâne pe ultimul loc


În săptămâna jocului cu Metalurgistul Cugir, SCM Zalău a schimbat antrenorul, iar Marius Paşca a fost instalat principal, în timp ce Alexandru Pop a rămas în cadrul conducerii tehnice ca şi antrenor secund.

Această schimbare s-a făcut pentru a aduce un plus echipei care s-a deplasat încrezătoare la Cugir, pentru a obţine primul rezultat pozitiv pe teren străin. Din păcate pentru zălăuani, la fel ca şi în deplasarea de la Turda, SCM a pierdut deşi a condus cu 1 – 0 din debutul jocului.

Încă din minutul 6, gruparea de sub Meseş a deschis scorul, iar la finalizare a fost Arnold Neuers, cel care a marcat cu o lovitură de cap, la colţul lung, după o minge centrată foarte bine de Sebastian Duma.

SCM Zalău a mai reuşit să aibă iniţiativa doar până prin minutul 15, după care Metalurgistul a început să pună presiune la poarta lui Andrei Pop. Prima ocazie mare a oaspeţilor a venit la jumătatea reprizei, când Paul Păcurar a şutat din unghi, portarul Zalăului era bătut, însă a apărut foarte bine Ervin Kinczel, care a îndepărtat balonul din faţa porţii!

Gazdele au început să atace în valuri şi golul a venit în minutul 25, din penalty. Fundaşul Varga Markusz a făcut henţ în careu, iar de la punctul cu var a marcat cu precizie Marius Neagu.

Metalurgistul a asediat careul advers, iar SCM nu şi-a mai revenit. Astfel a urmat un final de primă repriză de coşmar pentru echipa lui Marius Paşca, care s-a văzut condusă din minutul 33. Vitinha – fost jucător în Liga Campionilor la CFR Cluj sau Ludogorets – a marcat cu un şut din careu, iar la nici 10 minute, SCM a mai încasat un gol, aproape identic. Robert Dicu a făcut 3 – 1, scor cu care s-a intrat şi la pauză.

Marius Paşca a făcut câteva schimbări ofensive, iar în locului lui Varga a intrat Gabriel Coţi, în timp ce Denis Cubaş a fost înlocuit cu atacantul Bogdan Boje.

Cu toate acestea, SCM Zalău nu a fost destul de periculoasă în partea secundă. Bogdan Boje putea marca în minutul 53, dar lovitura sa de cap a trecut peste poartă. Tot atacantul venit de la Minaur putea scoate un penalty prin minutul 65, însă a preferat să continue faza deşi a fost agăţat de portarul advers.

SCM a avut momente când a dominat, dar nu a fost suficient, în timp ce Metalurgistul Cugir nu a mai forţat şi a preferat să conserve acest avantaj.

S-a terminat 3 – 1, iar SCM Zalău rămâne ultima clasată cu 2 puncte.

Metalurgistul Cugir – SCM Zalău 3 – 1 (3 – 1)

Au marcat: Marius Neagu (25 – 11 m), Vitinha de Freitas (33) şi Robert Dicu (40), respectiv Arnold Neuers (6)

SCM Zalău: Andrei Pop – Kinczel Ervin, Varga Markusz (39 Gabriel Coţi), Răzvan Dulap (cpt.), Denis Laza, Raul Vitan (80 Alex Turcu), Florin Pop, Denis Cubaş (46 Bogdan Boje), Sebastian Duma (75 Vlad Marin), Sebastian Culda şi Arnold Neuers. Rezerve: Tudor Mare – Iustin Ardelean şi Raul Saroşi. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Metalurgistul Cugir: Rareş Anton – Ştefan Radu, Alin Dohotariu, Robert Dicu, De Freitas Vitinha, Tudor Sauca (cpt.), Denis Casian, Florin Bold, Paul Păcurar, Marius Neagu şi Lucian Itu. Rezerve: Nicuşor Bănica, Bogdan Coroian, Lusien Contra, Ioan Grozav, Baratky Andrei şi Alin Şuteu. Antrenor: Lucian Itu

 

You may also like

Leave a Comment