SCM Zalău a pierdut în prelungiri amicalul cu Unirea Dej

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 885 views
A+A-
Reset

SCM Zalău şi-a stabilit nu mai puţin de zece partide amicale, iar primul a avut loc azi, începând de la ora 13.00, la Cluj-Napoca. La Baza Unirea, gruparea de la poalele Meseşului a întâlnit Unirea Dej, formaţie ce evoluează în Liga a II-a şi care a trecut prin multe schimbări la nivelul lotului în această pauză de iarnă. Dejenii au început sezonul cu Dacian Nastai pe bancă, însă, înainte de pauză de iarnă, Dragoş Militaru a revenit pe banca tehnică, iar schimbările au fost masive la nivel de lot.

Chiar şi aşa, Unirea Dej a reuşit un egal cu Corvinul Hunedoara în primul amical şi îşi dorea să obţină un rezultat pozitiv şi cu SCM Zalău. De cealaltă parte, formaţia pregătită de Cristian Lupuţ s-a aflat la prima partidă de verificare din acest an, astfel că rezultatul a fost trecut pe plan secund, alte aspecte fiind mai importante în acest prim test.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, iar Unirea Dej a avut prima şansă periculoasă, în urma unui contraatac, dar care nu s-a materializat. N-au fost foarte multe faze de poartă, iar cea mai mare ratare a Zalăului din prima parte i-a aparţinut lui Vlad Fărcăşan. Fundaşul a trimis pe lângă poartă cu o lovitură de cap, în urma unei faze fixe.

Prin urmare, prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 0 – 0.

Imediat după reluare, Artur Pătraş a avut o şansă bună pentru SCM Zalău, dar şutul său nu a nimerit ţinta. Până la urmă, Zalăul avea să deschidă scorul după ce Sergiu Pop a transformat impecabil o lovitură liberă de pe partea stângă, de la marginea careului de 16 metri.

Avantajul Zalăului a durat doar 5 minute, iar Tudor Telcean a egalat pentru Unirea Dej cu o lovitură de cap în urma unui corner. SCM a avut şansa golului victoriei, dar a ratat ţinta. Mai mult, dejenii aveau să înscrie ei golul victoriei, în prelungirile partidei, tot în urma unei lovituri de cap.

S-a terminat 2 – 1 pentru Unirea Dej, iar pentru SCM Zalău urmează sâmbătă un nou meci amical, contra celor de la Olimpia Satu Mare.

Au marcat: Tudor Telcean (’82) şi Denis Golda (’90+2), respectiv Sergiu Pop (’77)

SCM în prima repriză: Bogdan Miron – Mario Geană, Pedrag Kascelan, Vlad Fărcăşan, Florin Pop, Viktor Kun, Samuel Zimţa, Alex Micle, Sebastian Culda, Tudor Cociş şi Raoul Cristea.

SCM în a doua repriză: David Poptean – Ionuţ Sălăjan, Pedrag Kascelan, Andrei Bobaru, Cătălin Stoica, Cosmin Meşter, Alex Negrean, Artur Pătraş, David Molnar, Alex Mare şi Sergiu Pop.

You may also like

Leave a Comment