Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău ridică “COASA” la fileu!

by Călin ONICAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Noua echipă de volei a Zalăului a ajuns la un acord cu Mihai Coasă – jucător cu experienţă, care ani la rând a evoluat la Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, dar care în ultimul sezon a evoluat la Gloria Buzău


Noua echipă de volei a Zalăului a fost afiliată zilele trecute la Federaţia Română de Volei. A fost un prim pas, prin care urbea de la poalele Meseşului să poată respira din nou aer… voleibalistic. Revenirea în prim-plan este grea, însă conducerea secţiei de volei face eforturi pentru ca SCM Zalău să se ridice cel puţin la nivelul echipei CS Volei Municipal.

Încă de când a fost adus la club, managerul Adrian Feher gândeşte un lot, nu prea scump, prin care Zalăul să se poată gândi la medalii, încă din primul an. Pe listă se află deja aproape 10 jucători, cu care s-au purtat primele discuţii. Printre aceştia se află brazilianul Leo Del Bosco şi Vlad Cuciureanu, cei care în anul 2017 deveneau campioni naţionali cu CS Volei Municipal.

Un alt voleibalist cu experienţă îşi face bagajele pentru Zalău, e vorba de Mihai Coasă (n. 17 noiembrie 1989).

Jucătorul de 30 de ani a evoluat ani buni la Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, dar în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul formaţiei CSM Gloria Buzău.

Acesta a devenit jucător liber, după ce formaţia din Buzău s-a desfiinţat în această primăvară. Recent, Mihai Coasă a ajuns la un acord cu gruparea de la poalele Meseşului, urmând ca în zilele următoare să semneze un contract cu SCM Zalău.

“Am ajuns la un numitor comun cu Mihai Coasă, cel care în zilele următoare va semna un contract cu SCM Zalău. E un jucător pe care îl ştiu de mult timp. E constant în joc, e disciplinat, serios şi ştiu că vom putea avea o colaborare super. E un voleibalist bun pentru nivelul din România şi ştiu că va putea pune umărul la realizarea obiectivelor propuse din sezonul viitor”, a spus Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment