Responsive Menu
Add more content here...


Schimbări în structura anului şcolar. O lună de vacanţă pentru elevi

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Minitrul Educaţiei propune ca elevii să intre în vacanţă începând cu data de 2 aprilie şi să fie liberi până la data de 4 mai


În contextul situaţiei epidemiologice din prezent, Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a venit cu o propunere surprinzătoare.

Astfel, acesta propune modificarea structurii anului şcolar, astfel încât elevii să aibă vacanţă timp de mai bine de o lună de zile.

Conform Ministrului, elevii ar urma să intre în vacanţă în 2 aprilie şi să aibă liber până pe 4 mai.

„Pentru ca perturbările să fie minime, am propus modificări în structura anului şcolar. Propunând o vacanţă de primavără din 2 aprilie până pe 4 mai, aceasta va cuprinde perioada sărbătorilor pascale catolice, precum şi pe cele ortodoxe. Vacanţa de primăvara va fi prelungită cu trei săptămâni, începând cu 2 aprilie până pe 4 mai. Astfel, perioada lunii aprilie, care este cea mai critică din perspectivă epidemiologică, va beneficia de o scădere a mobilităţii prin acordarea acestei vacanţe în tot sistemul de învăţământ preuniversitar”, a spus Sorin Cîmpeanu în cadrul unei conferinţe de presă.

You may also like

Leave a Comment