Responsive Menu
Add more content here...


Schimbare temporară la cârma Poliției Municipiului Zalău! Din provizorat în provizorat

Vine Mîrza, pleacă Oltean! S-a schimbat modificarea!

by Tiberius NICODA
0 comment 2,4K views
A+A-
Reset

În urma concursului organizat pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Municipiului Zalău, niciunul dintre candidații care au susținut concursul, nu au promovat.

Cu începere din data de marți, 2 iulie, timp de 30 de zile, Poliția Municipiului Zalău va fi  condusă de către subcomisarul  de poliție Ionuț Mîrza, asta până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Zalău.

Această schimbare  vine pe fondul nereușitei Comisarului Șef Bogdan Oltean, numit interimar la Poliția Municipiului în luna aprilie a acestui an, care, recent, nu a promovat concursul pentru ocuparea funcției de șef oficial, nefiind validat pe post.

Procedural, această înlocuire a lui Oltean din funcție rezidă din faptul că, dacă  un candidat care ocupă funcția pentru care s-a înscris la concurs nu este declarat admis în urma concursului, nu mai poate ocupa acel post.

Bogdan Oltean, numit interimar la Poliția Municipiului în luna aprilie a acestui an, care recent, nu a promovat concursul pentru ocuparea funcției pline, a pierdut dreptul de a o mai ocupa fie și temporar.

Precizăm că la concursul pentru șefia la Poliția Zalău organizat anterior au fost înscriși 3 candidați dintre care doar doi s-au prezentat la examenul pentru ocuparea postului, dar niciunul dintre cei înscriși nu au luat nota de trecere și validare pe funcție, adică  nota 7!

Așa că, Bogdan Oltean s-a întors la conducerea  Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău  pe care o deține prin concurs.

Anunțul oficial spune că:

„Începând cu data de 2 iulie, la comanda Poliției Municipiului Zalău a fost împuternicit domnul subcomisar de poliție Mîrza Ioan Vasile”, a comunicat Agentul de poliție Diana Bonțe, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj. 

Subcomisarul Ionuţ Mîrza a activat ca ofițer de poliție rutieră la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sălaj. Înaintea numirii sale la  comanda Poliției Municipiului Zalău a deținut, tot interimar, funcția de șef Birou Ordine Publică Zalău.

Mîrza activează în cadrul  structurilor din Poliția Română, de circa 14 ani. Din anul 2021, noul șef al Poliției Zalău  împuternicit pe o perioadă de 30 de zile, face parte din corpul ofițerilor în urma promovării concursului.

You may also like

Leave a Comment