Responsive Menu
Add more content here...


Schimbare de ultim moment. Atletic Zalău s-a înscris în Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană a fuzionat cu Rapid Peceiu, echipă căreia îi va lua locul în prima etapă din faza judeţeană a Cupei României


Schimbare de ultimă oră în fotbalul mic din Sălaj. După ce s-a înscris în Cupa României şi chiar a fost programată pentru prima etapă de duminică, Rapid Peceiu nu a mai putut continua din lipsă de sponsori.

Pe fir a intrat Atletic Zalău. Deşi nu are echipă de seniori, gruparea zălăuană a făcut o „fuziune” cu echipa din Peceiu, iar jucătorii care trebuiau să evolueze pentru Rapid, alături de câţiva juniori de la Atletic vor forma lotul echipei ce va încerca să ajungă cât mai departe în acest sezon al Cupei României.

Mai mult, se pare că Atletic Zalău are intenţii de a se înscrie şi în campionatul Ligii a V-a.

„Ne-am unit cu Atletic şi din două echipe am făcut una. Am purtat o discuţie cu cei din conducerea clubului din Zalău. Ei au venit cu această propunere şi au spus că mă vor susţine şi am fost de acord, mai ales că m-au ajutat şi cu câţiva jucători. Deja am depus şi cererea de înscriere în Liga a V-a. Iniţial am discutat să jucăm la Treznea, dar până la urmă am ales terenul de la Tusa”, ne-a declarat Medan Cozac, delegatul echipei.

Duminică de la ora 17.00, Atletic Zalău va debuta în faza judeţeană a Cupei României împotriva celor de la Gloria Marin. Meciul va avea loc pe stadionul din Tusa.

You may also like

Leave a Comment