Responsive Menu
Add more content here...


SCENE ÎNGROZITOARE în Liga a V-a. Derby-ul Voinţa Derşida – Sporting Zalău, întrerupt de ambulanţa SMURD. VIDEO

by Călin ONICAŞ
1 comment 20 views
A+A-
Reset

În timpul partidei de duminică de la Derşida, fără să fie accidentat de vreun adversar, jucătorul Silviu Gorgan a căzut la pământ, acuzând dureri mari la spate şi că respiră greoi. Asistenta medicală a jocului i-a acordat primul ajutor, după care fotbalistul celor de la Voinţa Derşida a fost transportat de urgenţă la Spitalului Judeţean Zalău. După mai bine de cinci minute, partida s-a reluat şi gazdele au putut să îi dedice un mare succes: 4 – 1 cu liderul Seriei VEST!


Cel mai aşteptat joc din Seria VEST a Ligii a V-a Sălaj a fost derby-ul dintre Voinţa Derşida şi Sporting Zalău, altfel spus duelul dintre câştigătoarea Seriei şi liderul la zi şi care avea doar victorii la rând

Dacă în primele 10 etape a înregistrat doar succese, Sporting a întrerupt seria victoriilor duminică la Derşida, când Voinţa a făcut o primă repriză de vis, marcând nu mai puţin de patru goluri!!!

În repriza secundă, singura echipă de fotbal a municipiului a încercat să revină, dar fără succes, zălăuanii înscriind doar un gol, şi acela de la punctul cu var.

Derby-ul a fost, însă, umbrit de momentele de panică din minutul 70, când jucătorul Silviu Gorgan s-a lăsat la pământ şi a acuzat dureri mari la spate, precizând totodată că nu poate respira!?

Partida s-a întrerupt, iar fotbalistul Voinţei a primit primul ajutor de la asistenta medicală a partidei.

Totul se putea transforma într-o tragedie, dar intervenţia rapidă a făcut ca victima să fie salvată.

După doar câteva minute, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă de la Punctul de Lucru SMURD Sărmăşag, care l-a transportat pe jucător la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

„Jucătorul nostru simţea dureri la spate încă de câteva săptămâni. Şi la pauză, ne-a spus că se simte rău şi că îl doare spatele, dar a forţat în dorinţa de a-şi ajuta echipa.  La un moment dat, în timpul reprizei secunde, s-a pus jos şi a spus că nu se mai poate mişca. A fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-a adminstrat o perfuzie, iar acum se simte mai bine”, ne-a declarat Nicu Ardelean, antrenorul formaţiei Voinţa Derşida.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 noiembrie.

You may also like

1 comment

Alin 4 noiembrie 2018 - 23:58

cata lipsa de profesionalism..daca baiatul acuza probleme de sanatate nu mai trebuia introdus in teren in a 2-a repriza fara dar si poate.ati vrut sa-l faceti erou in liga a 5-a sau orice alt liga ar fi fost..putea face un stop cardiac sau ceva.in fine..tipic romanesc 🙂

Reply

Leave a Comment