Responsive Menu
Add more content here...


SCENE INCREDIBILE în Liga a II-a. Arbitrul Paul Unimătan a fluierat finalul de la Timişoara, dar a revenit şi a reluat jocul!?! FOTO şi VIDEO

by Călin ONICAŞ
4 comments 63 views
A+A-
Reset

În partida de sâmbătă dintre ACS Poli Timişoara şi Aerostar Bacău (scor 1 – 2), „centralul” sălăjean a uimit asistenţa, ba chiar întreg fotbalul românesc. Astfel, după ce a fluierat finalul jocului, Unimătan a cedat presiunilor venite de la jucătorii şi oficialii grupării din Banat şi a reluat meciul pentru încă două minute, deşi unii dintre fotbalişti erau deja plecaţi spre vestiare şi erau dezbrăcaţi de tricourile de joc


De departe cel mai experimentat şi mai valoros arbitru din judeţul Sălaj este Paul Unimătan, cel care o perioadă de timp a făcut parte chiar şi din lotul arbitrilor de pe prima scenă a fotbalului românesc.

De data aceasta, însă, arbitrul zălăuan a făcut-o de oaie, într-un meci important din Liga a II-a, este vorba de jocul dintre ACS Poli Timişoara şi Aerostar Bacău.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, gruparea din Banat a tras tare şi a avut 1 – 0 la pauză, dar moldovenii conduşi acum de pe banca tehnică de Florin Bratu au revenit şi au înscris de două ori. De precizat că toate cele trei goluri au fost înscrise după ce „centralul” Paul Unimătan indicase punctul cu var!

În minutul 90, arbitrul a arătat patru minute de prelungire, însă după doar un minut şi jumătate, acesta a fluierat finalul, spre nedumerirea unor jucători care erau deja în drum spre vestiare, ba chiar îşi dăduseră tricorurile de joc de pe ei!?!

Unii fotbalişti de la ACS Poli l-au încercuit însă pe arbitru, iar oficialii formaţiei din Timişoara au invadat gazonul şi au tăbărât asupra „centralului”, care a fost protejat cu greu de poliţiştii comunitari.

După câteva zeci de secunde de parlamentări, oficialul partidei a cedat presiunii şi a decis reluarea jocului pentru încă aproape trei minute!?!

În acest interval de timp nu s-a mai întâmplat nimic spectaculos în teren, astfel că moldovenii au plecat acasă cu trei puncte preţioase.

Gazdele au continuat, însă, scandalul şi la vestiare, acolo unde brigada de arbitri a fost intens apostrofată.

„E de cascadorii râsului, să se oprească ceasul, n-am înţeles ultima decizie a arbitrului. Arăţi patru minute şi fluieri după un minut. Şi dacă se opreşte ceasul, totuşi, un minut… Vă daţi seama, venim după o serie de insuccese. Nu e uşor. Şi noi am jucat şi ştim ce înseamnă să pierzi. Este foarte greu să-şi păstrezi cumpătul în situaţia care a fost”, a spus Adrian Săvoiu, antrenorul secund al bănăţenilor.

Subiectul a ţinut azi prima pagină la toate ziarele online importante din ţară, care au scris titluri cu litere de o şchioapă despre grozăvia lui Paul Unimătan.

 


GSP – Gazeta Sporturilor
Haos la Timişoara: arbitrul a oprit mai repede jocul ACS Poli – Aerostar! Apoi l-a reluat la protestele gazdelor + scandal la vestiare: „Ordinarilor, luaţi banii din biserici”

Prosport
Meciul dintre ACS Poli şi Aerostar a degenerat într-un scandal-monstru. Arbitrul a fluierat finalul mai devreme şi apoi a revenit asupra deciziei. Birlică, ţinut de poliţiştii comunitari

Digisport
Scene incredibile la Timișoara! Arbitrul a fluierat finalul în 90+1, deși dictase 4 minute de prelungire, apoi a întors jucătorii de la vestiare

Sport.ro
Comedia etapei în Romania: arbitrul a uitat de prelungiri, apoi a chemat fotbaliştii de la vestiare să mai joace 2 minute 🙂

 

 

 

You may also like

4 comments

gica 3 noiembrie 2018 - 22:35

Acest arbitru e un pacalici arogant,bine ca nu a luat in freza….!si in fotbalul salajean face la fel.

Reply
liga 4 3 noiembrie 2018 - 23:52

De ceva timp se tot spune ca arbitri din campionatul Salaj nu stiu sa se comporte , ca nu stiu sa comunice si ca sunt aroganti. Daca problema nu a fost stopata aici, iata ca ne facem de rusine si prin alte locuri.

Reply
Pista 4 noiembrie 2018 - 19:03

Este un gunoi de arbitru!!!

Reply
Vulpe Costi 6 noiembrie 2018 - 2:32

Caline, esti un prost si frustrat!
Dai intr-un om care nu merita asta din partea ta.

Reply

Leave a Comment