Responsive Menu
Add more content here...


Şase jandarmi sălăjeni avansaţi în grad- GALERIE FOTO!

by Eduard FARCAS
1 comment 1,8K views
A+A-
Reset

Sălăjean Marius-Vasile a fost avansat în gradul de plutonier-adjutant-şef. Au mai fost avansaţi doi jandarmi în gadul de plutonier- major, şi trei sergenţi-majori au devenit plutonieri  


La Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj a avut loc astătzi, 1 august, de la ora 8.30, ceremonia de avansare în grad a şase subofiţeri în activitate care au împlinit stagiul minim în grad.

Înaintarea în grad  s-a efectuat în conformitate cu prevederile art. 45 lit „e”, art. 46 alin. (1), art. 53 şi art. 54 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare.

Cu acest prilej, inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, domnul locotenent-colonel Cigăran Vasile-Adrian, le-a urat succes în activitate şi o carieră militară cât mai îndelungată.

Lista avansărilor în grad

Sălăjean Marius-Vasile a fost avansat de la gradul de plutonier-adjutant la gradul de plutonier-adjutant-şef

Mureşan Marcel-Nicolae şi Sabou Cristian-Andrei au fost avansaţi de la gradul de plutonier la gradul de plutonier-major.

Crişan Paul-Ionuţ, Gal Radu-Cristian şi Groza Cosmin-Dan au fost avansaţi de la gradul de sergent-major la gradul de plutonier.

You may also like

1 comment

Lenti 1 august 2017 - 13:45

Baietii cea mai propasta meserie este la jandarmerie!

Reply

Leave a Comment