Responsive Menu
Add more content here...


Sárkány Ráchel, record personal la 100 m

by Monel SABOU
0 comment 51 views
A+A-
Reset

Cea mai rapidă sprinteră a județului Sălaj din ultimii 20 de ani a reușit la sfârșitul săptămânii trecute, pe tărâm elen, să realizeze un nou record personal pe distanța de 100 de metri, dar și o clasare pe podium cu ștafeta delegației României prezente la reuniunea atletică de la Dromia


Concursul internaţional de atletism ”International Sprint and Relay” din Grecia a reprezentat pentru o parte din sportivii din România un bun prilej de verificare a nivelului de pregătire înaintea Campionatului Naţional de seniori ce va avea loc în perioada 30 – 31 iulie pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Printre cei care au decis să participe la competiţia din localitatea Dromia (Grecia) s-a aflat şi Sarkany Rachel, fosta elevă a profesorului Lucian Bârlogeanu de la Liceul Sportiv ”Avram Iancu” Zalău. Tânăra atletă sălăjeană a abordat în Grecia două curse 100 metri plat şi 4 x 100 metri, unde a alergat alături de Ana-Maria Roşianu, Roxana Ene şi Ioana-Theodora Gheorghe.

Chiar dacă nu a reuşit decât un loc 20 la 100 de metri plat, Rachel a realizat o performanţă bună pentru o sportivă sub 23 de ani, iar timpul înregistrat de ea, 12 secunde şi 27 de sutimi reprezintă cea mai bună performanţă a carierei.

În cursa de ştafetă 4 x 100 de metri, echipa tricoloră din care a făcut parte şi Rachel, a terminat concursul pe podium, clasându-se pe locul 3 în clasamentul general al competiţiei.

Următoarea competiţie la care va participa sălăjeanca este tocmai Campionatul Naţional de Seniori de la Piteşti unde sportiva legitimată în prezent la CSU Cluj-Napoca va aborda tot proba de 100 de metri, programată marţi, 30 iulie, la ora 17:40 pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 24 iulie.

You may also like

Leave a Comment