Responsive Menu
Add more content here...


Sărbătoare în familia Michelin Zalău Cord. 700 de angajați și familiile lor au celebrat 20 de ani de activitate pe platforma industrială a municipiului

700 de angajaţi Michelin şi familiile acestora au sărbătorit astăzi 20 de ani de activitate pe platforma industrială a municipiului. La eveniment s-a alăturat vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Cristian-Claudiu Bîrsan și Subprefectul judeţului Sălaj, Gheorghe Bancea

by Mihai POP
0 comment 966 views
A+A-
Reset

Vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Cristian-Claudiu Bîrsan, s-a aflat, astăzi, în mijlocul marii familii Michelin Zalău Cord.

Acesta a fost prezent pentru a celebra alături de reprezentanții uzinei, de angajați și de familiile acestora, împlinirea a 20 de ani de activitate pe platforma industrială a municipiului.

“Această aniversare este o sărbătoare nu doar pentru compania Michelin, pentru Uzina Zalău Cord și pentru angajații săi, ci și pentru întreaga noastră comunitate, întrucât brandul Michelin a înrădăcinat în municipiul Zalău, în județul Sălaj, valori care ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să prosperăm. Felicitări tuturor celor care au contribuit și contribuie la această poveste de succes! La mulți ani, Michelin Zalău Cord!“, a transmis Claudiu-Cristian Bîrsan.

Acesta a oferit reprezentanților uzinei o diplomă de excelență în semn de recunoaștere și apreciere pentru contribuția excepțională adusă dezvoltării economiei locale, pentru angajamentul continuu față de excelență, inovație și responsabilitate socială și pentru implicarea în consolidarea comunității noastre.

Michelin Zalău Cord a fost construită ca o investiţie greenfield în perioada 2003-2004. Uzina furnizează cord metalic în întreaga lume și are în prezent peste 700 de angajaţi.

“Pentru Sălaj, compania Michelin şi această fabrică sunt elemente esenţiale în economia judeţului. Dar atunci când ne referim la Michelin şi judeţul nostru, nu vorbim numai despre mediul de afaceri. Vorbim şi despre implicarea acestei companii etalon în viaţa comunităţii şi aş putea aminti aici prezenţa Michelin în zona medicală şi în zona educaţiei. În această perioadă, în care avem nevoie de forţă de muncă calificată, Michelin sprijină învăţământul profesional şi tehnic, învăţământul dual din municipiul Zalău şi din judeţul Sălaj.

Pentru că astăzi sunt 20 de ani de activitate a acestei uzine, trebuie să ne aplecăm atenţia asupra celor care au făcut din această uzină un etalon, cei care muncesc, zi de zi, pentru ca fabrica să prospere şi să progreseze. Vă felicităm şi, în numele Instituţiei Prefectului, vă asigurăm de tot sprijinul şi cooperarea noastră. La mulţi ani Michelin Cord Zalău, la mulţi ani Michelin România!”, a precizat subprefectul Gheorghe Bancea, în mesajul transmis la festivitatea desfăşurată în curtea uzinei Cord Zalău.

Cu peste 90% din producția de cord metalic destinată exportului, uzina Michelin Zalău Cord contribuie la producția de anvelope din numeroase uzine Michelin de pe 3 continente, Europa, America și Asia.

You may also like

Leave a Comment