Responsive Menu
Add more content here...


Săptămână nefastă pentru CSS Zalău şi HC Valeria Motogna

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

În etapa a III-a, junioarele II de la cele două cluburi sălăjene au avut parte de adversari dificili şi au fost nevoite să se recunoască înfrânte. Nici junioarele III nu au prins o etapă mai bună şi au cedat de asemenea duelurile avute


CSS Zalău şi HC Valeria Motogna Zalău sunt echipele care reprezintă judeţul Sălaj în Campionatele Naţionale la handbal feminin. Prima are echipe la toate categoriile de vârstă, în timp ce HCVM are echipă la junioare II şi junioare III. Junioarele I de la CSS Zalău au avut liber la finalul săptămânii trecute, în timp ce echipele de juniorarele II şi III au avut parte de adversari dificili.

Cadetele de la HCVM Zalău s-au deplasat la Bistriţa, acolo unde au întâlnit un adversar puternic, cu pretenţii în această serie. Elevele Valeriei Motogna şi Anei Şomoi au dat totul pentru a obţine un rezultat pozitiv, dar forţa Gloriei a fost prea mare.

Şi fetele de la CSS Zalău au avut parte de o deplasare infernală, la CSS 2 Baia Mare, liderul seriei, cu un parcurs perfect. În faţa băimărencelor, fetele pregătite de Andrada Goie Pop au încercat să se apropie de nivelul adversarului, dar liderul a fost din nou la înălţime şi şi-a menţinut media de peste 40 de goluri marcate pe meci, având 130 de goluri marcate în primele 3 etape.

Şi junioarele III au avut parte de adversari dificili, echipele noastre întâlnind primele două clasate. CSS Zalău a fost învinsă clar pe teren propriu de CS Marta Baia Mare, în timp ce HCVM Zalău a pierdut în deplasare la LPS Satu Mare, în ciuda unei prestaţii bune.

În următoarea etapă, programată la finalul acestei săptămâni, va avea loc derby-ul sălăjean dintre HCVM Zalău şi CSS Zalău, atât la junioare II, cât şi la junioare III.

Sursa foto: Handbal Club V.M. Zalău


Junioare II

Gloria Bistriţa – HC Valeria Motogna Zalău 41 – 27 (21 – 12)

CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău 50 – 22 (26 – 9)


Junioare III

CSS Zalău – CS Marta Baia Mare 13 – 30 (7 – 14)

LPS Satu Mare – HC Valeria Motogna 31 – 19 (15 – 12)

You may also like

Leave a Comment