Responsive Menu
Add more content here...


Săptămână cu multe goluri în meciurile amicale de la minifotbal. Juniorii Creaca şi Venus Giurtelec, în centrul atenţiei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de 19 partide amicale au avut loc în ultima săpătmână la Baza Sportivă Onix. S-au marcat goluri pe bandă rulantă, iar cele mai ofensive echipe au fost Juniorii Creaca şi Venus Giurtelec, care au înscris 18, respectiv 12 goluri într-un joc


Situaţia epidemiologică din România s-a înrăutăţit, iar cazurile de COVID-19 sunt în creştere. În aceste condiţii, pare greu de crezut că autorităţile vor mai lucra în perioada următoare la protocolul medical, care să fie mai permisibil pentru echipele de la nivel de amatori.

În aceste condiţii, rămâne ca echipele de minifotbal să se bucure în continuare doar de jocurile amicale, multe la număr şi în ultima săptămână, la Baza Sportivă Onix.

S-au disputat nu mai puţin de 19 partide de verificare şi s-a văzut din nou o poftă mare de joc, în condiţiile în care s-au marcat goluri pe bandă rulantă.

Cele mai ofensive echipe au fost Juniorii Creaca şi Venus Giurtelec. Dacă Juniorii Creaca a câştigat cu 18 – 5 amicalul cu Barcău Tusa, cei de la Venus Giurtelec s-au impus cu 12 – 5 în partida cu Brothers Team.

Nu a fost singurul amical pentru Juniorii Creaca, care a mai evoluat şi în compania celor de la Brădet SQD, pe care i-a învins la o diferenţă de patru goluri.

Au apărut şi alte echipe noi la minifotbal, este vorba de Phoenix Zalău, FCSBZ, Războinicii şi Băieţii Grei. Câteva au şi disputat primele jocuri amicale, iar cei de la Phoenix au evoluat în două partide. În confruntarea echipelor noi, FCSBZ s-a impus cu 7 – 1, iar al doilea joc a fost pierdut de Phoenix la o diferenţă de două goluri cu Rapid Zalău.

O altă echipă debutantă – Războinicii – a uimit din primul meci, reuşind să câştige cu 8 – 0 în faţa celor de la MFK Spartac, o echipă care joacă de câteva luni la Baza Sportivă Onix.

Două fruntaşte din Superligă şi-au respectat blazonul şi au câştigat alte jocuri amicale. Autoland Hosu a trecut cu 3 – 1 de Squadra Azzura, în timp ce Dia Guard a reuşit o victorie clară cu Tenaris, scor  5 – 2.

Au fost şi meciuri mai strânse, între Voinţa Doba – Cetăţenii, Spartacus – Unirea Mirşid şi Generaţia Z – Faimoşii, în care diferenţa de pe tabelă a fost de un singur gol.

Unirea Hida – Lupii Racîş a fost derby-ul comunei Hida, în care echipa din centru de comună a avut câştig de cauză şi s-a impus cu 4 – 2.

Săptămână perfectă pentru Sport Boys, care a reuşit două victorii. A câştigat la scor cu Celebrii Anonimi, dar a reuşit să se impună şi în partida cu Golden Boys, de data aceasta la o diferenţă de două goluri.

Pe lângă partida cu Unirea Mirşid, Spartacus a mai jucat două meciuri amiale. Dacă pe cel cu Generalii l-a câştigat cu 8 – 0, partida cu Bad Boys a fost pierdut la trei goluri diferenţă.

La primul meci după o perioadă de pauză, Dodecor Cehu Silvaniei a pierdut cu Milionarios, în timp ce Ianus a trecut fără probleme de Sporting Peceiu.

Time Caffe Jibou a fost net superioară celor de la Cavalerii ş s-a impus cu 7 – 0. La rampă au ieşit Răzvan Birta cu o triplă, iar Andrei Cosma şi Cătălin Coste au reuşit câte o ”dublă”.

Rezultatele şi marcatorii în meciurile amicale disputate în ultima săptămână:

Juniorii Creaca – Barcău Tusa 18 – 5

Au marcat: George Marian (5), Mihai Gog (5), Antoniu Marian (3), Raul Bălan (3) şi Robert Chiş (2), respectiv Florin Costea (3), Sergiu Breje şi Vlad Paşcalău

Voinţa Doba – Cetăţenii 6 – 5

Au marcat: Lakatos Alfons (4), Dobrai Norbert şi Balint Tibor, respectiv Ionuţ Breban (3), Bogdan Man şi Dobai Norbert – autogol

Spartacus – Unirea Mirşid 3 – 2

Au marcat: Paul Nerţan (2) şi Eduard Kurti, respectiv Ciprian Stoica şi Sergiu Bereschi

Unirea Hida – Lupii Racîş 4 – 2

Au marcat: Ciprian Mitrea, Andrei Ghiurea, Andrei Petruş şi Bogdan Forna, respectiv Paul Souca şi Cristian Şomai

Spartacus – Generalii 8 – 0

Au marcat: Sergiu Elekeş (3), Paul Nerţan (3) şi Alex Nerţan (2)

Războinicii  – MFK Spartac 8 – 0

Au marcat: Samuel Benţa (4), Tudor Morar (2), Ştefan Morar şi Darius Goron

FCSBZ – Phoenix Zalău 7 – 1

Au marcat: Cstalos Roland (4), Horvath Marius (2) şi Flaviu Ilieş, respectiv Rareş Simea

Dodecor Cehu Silvaniei – Milionarios 3 – 0

Au marcat: Ionuţ Gherman, Ionuţ Crişan şi Ovidiu Fenian

Ianus – Sporting Peceiu 6 – 2

Au marcat: Mihai Ardelean (4), Cătălin Sabău şi Andrei Ştirb, respectiv Florin Măluţan şi Iosif Iepure

Time Caffe – Cavalerii  7 – 0

Au marcat: Răzvan Birta (3), Andrei Cosma (2) şi Cătălin Coste (2)

Sport Boys – Golde Boys 3 – 1

Au marcat: Alex Geamănu (3), respectiv Marius Suciu

Venus Giurtelec – Brothers Team 12 – 5

Au marcat: Andrei Chiş (6), Ionuţ Sabău (2), Cosmin Gal (2), Denis Chiş şi Leonard Silaghi, respectiv Alexandru Pop, Kulcsar Rudolf, Rareş Marincaş şi Flaviu Duma

Autoland Hosu – Squadra Azzura 3 – 1

Au marcat: Ionuţ Jeler, Mihai Bolboacă şi Nicolae Micle, respectiv Rareș Hossu

Dia Guard Cipricom – Tenaris 5 – 2

Au marcat: Ciprian Pavel (2), Ruben Rodina (2) şi Cristian Mureşan, respectiv Raul Zdroba şi Nicolae Micle

Rapid Zalău – Phoenix 4 – 2

Au marcat: Birta Norbert (2), Szollosi Alex şi Ionuţ Meseşan, respectiv Sebastian Puie (2)

Generaţia Z – Faimoşii 3 – 2

Au marcat: Leonard Mureşan (2) şi Marius Muntean, respectiv George Marian (2)

Sport Boys – Celebrii Anonimi 10 – 2

Au marcat: Alin Lazăr (3), Alex Gemănu (2), Marius Teglaş (2), Bogdan Romitan, Emil Păşcuţă şi Andrei Fărcaş, respectiv Vlad Copceac (2)

Juniorii Creaca – Brădet SQD 10 – 6

Au marcat: Sergiu Brie (6), George Marian (2) şi Robert Chiş (2), respectiv De Francesco Lorenzo (3), Mihai Cristea (2) şi Vlad Bălăjel

Bad Boys – Spartacus6 – 3

Au marcat: Cosmin Băgărean (3), Alexandru Bulz, Alex Gemănu şi Rareş Gudea, respectiv Sergiu Horvat (2) şi Sergiu Elekeş

You may also like

Leave a Comment