Responsive Menu
Add more content here...


Șansă la viaţă! Apel umanitar pentru Paula – o tânără mamă a trei copii, care se luptă cu o boală nemiloasă

by Mihai POP
0 comment 29 views
A+A-
Reset

O tânără din Zalău, mămică a trei băieți, are nevoie de sprijinul comunității pentru a se lupta cu o boală grea – cancer mamar

Este tânără, este frumoasă și se luptă să trăiască! Este vorba despre Paula Călescu, o tânără mămică de 32 de ani, din Zalău, care a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă – cancer mamar, iar șansa ei pentru a supraviețui este un tratament scump.

Este căsătorită și are trei băieți și un soț iubitor și care îi este alături.

Coșmarul a început în 2 februarie 2020, când i-a fost pus diagnosticul cancer mamar.  A urmat un tratament iar apoi a suferit o intervenție chirurgicală la o clinica privată din Sibiu.

Însă, din păcate în Decembrie 2021 Paulei i-a fost depistată din nou tumoarea malignă. A urmat de atunci o serie de analize, tratamente și investigații și este programată pentru o nouă intervenție chirurgicală în data de 16 Februarie 2022.

Deși prima intervenție, la fel de costisitoare a fost suportată în totalitate de către familie, de această dată Paula are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor pentru a putea lupta încă o dată cu aceasta boală cruntă.

”Bună tuturor. În urmă cu aproximativ un an am cunoscut o persoană specială și foarte ambițioasă, o mămică curajoasă, puternică și dornică de viață. Aflasem de la ea atunci că a învins o boală cruntă și că vrea să lupte mai departe pentru visele ei și pentru familie. Mi-a devenit între timp Cursantă și Prietenă, iar eu o admir infinit pentru forța ei”, a transmis prietena ei.

Costurile celei de a doua intervenții sunt peste puterile familiei acestea însumând 6000€.

O putem susține cu donații in contul de mai jos

Călescu Paula Raluca

RO40 RZBR 0000 0600 1432 3372

Grupul de suport și sprijin unde se pot licita sau vinde bunuri sau servicii cu plata in contul Paulei.

contul Paulei

You may also like

Leave a Comment