Responsive Menu
Add more content here...


Șansă la o viață mai bună pentru sute de sălăjeni aflați în dificultate

Administrația județeană oferă finanțare nerambursabilă unităților de cult, asociațiilor și fundațiilor care acordă asistenţă socială persoanelor aflate în dificultate din Sălaj

by Mihai POP
0 comment 201 views
A+A-
Reset

Toate cele 24 de proiecte de asistență socială depuse în cadrul programului de finanțare derulat de Consiliul Județean Sălaj au fost declarate câștigătoare.

Prin această inițiativă, administrația județeană oferă finanțare nerambursabilă unităților de cult, asociațiilor și fundațiilor care acordă asistenţă socială persoanelor aflate în dificultate din Sălaj.

În total, 587 persoane – vârstnici afectați de boală, sărăcie și excluziune socială, adulți și copii cu dizabilități, persoane defavorizate, copii aflați în situația de risc de separare de părinți, părăsiți de părinți, cu risc de abandon școlar – vor beneficia de servicii sociale la domiciliul asistatului, în centre de zi ori cantine sociale. Mai mult, vor fi create și/sau cofinanțate 59 de locuri de muncă.

Pentru lista completă a proiectelor eligibile, vizitați site-ul nostru cjsj.ro, secțiunea Strategii/Programe/Proiecte, sau accesați linkul: https://tinyurl.com/mzx2j67n

You may also like

Leave a Comment