Responsive Menu
Add more content here...


Șandor Ovidiu – candidat AUR pentru un post de consilier local la Zalău: “Votați echipa AUR pentru un Zalău și un Sălaj mult mai puternic și mai prosper!”

by Sportul Salajean
0 comment 272 views
A+A-
Reset

Unul dintre numele cu care Alianța pentru Unirea Românilor, atacă Primăria municipiului Zalău este Şandor Ovidiu, cel care se află pe lista de consilieri la Consiliul Local Zalău. Șandor Ovidiu este în vârstă de 42 de ani, căsătorit, tată a doi copii. Este absolvent cu diplomă de masterand în drept penal și procesual penal și, în același timp, deține o diplomă de master în Științele Comunicării, precum și un curs postuniversitar în sfera – Securitate și Bună Guvernare.

De-a lungul timpului, și-a desfășurat activitatea în sfera unităților deconcentrate de la nivel local și la nivelul central al unor instituții naționale. Actualmente, Ovidiu Șandor este administratorul unei societăți private.

Experiența și determinarea de a face ceva în plus pentru comunitatea sălăjeană au fost elementele esențiale care au stat la baza hotărârii sale de a se implica activ în viața politică, economică și socială din municipiul Zalău și nu numai.

“Apărarea familiei naturale și tradiționale ne fac ca să luptăm împotriva ideologiei de gen, curentelor WOKE și Cancel Culture. Noi, cei din AUR credem în puterea comunității și în valorile tradiționale care ne definesc!”, spune Ovidiu Șandor.

Jaloanele după care se ghidează crezul său politic și dorința pentru schimbare aduse municipiului Zalău:

 • Reforma administrativă și folosirea cât mai eficientă, rentabilă şi responsabilă a resurselor financiare ale bugetului local.
 • Întreținerea constantă a infrastructurii rutiere locale și nu doar cu 3 luni înainte de alegeri.
 • Construirea și amenajarea de locuri de parcare pentru maşini și trotuare pentru cetăţeni.
 • Extinderea rețelelor cu utilități pentru ca cetățenii să poată beneficia de condiții civilizate de viață.
 • Sprijinirea mediului privat prin măsuri care să atragă tot mai multe firme să-şi desfășoare activitatea în orașul nostru.
 • Stoparea creșterii impozitelor pe proprietăţi.
 • Accesarea cât mai multor fonduri pentru izolarea termică a blocurilor în beneficiul locuitorilor și al mediului.
 • Amenajarea şi întreținerea cimitirului, iluminarea aleilor acestuia, care să arate respect pentru cei plecați dintre noi și pentru urmașii lor.
 • Premierea olimpicilor la învățătură și a sportivilor medaliați în diferite ramuri sportive.
 • Sprijinirea mediului cultural pentru organizarea de evenimente cultural-educative în amfiteatrul din Parcul Central şi Casa Municipală de Cultură.
 • Transparență totală în cheltuirea banului public.

“Haideți să ne unim forțele pentru a construi un viitor mai bun pentru municipiul și județul nostru, un viitor în care toți cetățenii să fie sprijiniți și respectați!

Îndemnul și mesajul meu este ca, pe 9 iunie, votați echipa AUR pentru un Zalău și un Sălaj mult mai puternic și mai prosper! Totodată, alături de echipa AUR, dar și a celor care vor să se alăture inițiativelor noastre, doresc implicarea în rezolvarea problemelor legate de sănătate, învățământ, transporturi, infrastructură, protecția mediului și administrație. Investiți în AUR votul dumneavoastră, fiind cea mai bună investiție pentru viitor!”, este mesajul transmis de către Ovidiu Șandor simpatizanților și susținătorilor.

 

Material realizat de S.C. Sportul Sălăjean S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

You may also like

Leave a Comment