Responsive Menu
Add more content here...


Salvăm Ștrandul Zalău! – Unul dintre principalele obiective ale candidatului independent Ilieș Bogdan pentru Consiliul Local Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 120 views
A+A-
Reset
Candidatul independent pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului Zalău are printre ideile și proiectele sale pe care dorește să le impună și susțină, un obiectiv principal.
Anume, salvarea Ștrandului Tineretului din Zalău.
Motivația sa o regăsim în exprimarea de mai jos:
Cu acest obiectiv vă îndemn să ieșiți la vot. Nu pentru un partid, nu pentru un om, ci pentru un spațiu public care este al vostru și care trebuie salvat: Ștrandul Tineretului Zalău.
Fundația pentru Tineret Sălaj este deținătorul acestui spațiu, preluându-l de la fosta Uniune a Tineretului Comunist care l-a gândit special pentru sezonul estival. Deși au fost investitori privați care i-au adus îmbunătățiri în urmă cu mai mulți ani, din bugetul propriu, păstrarea și exploatarea obiectivului, în continuare, nu se poate face fără investiții serioase. Primăria ar putea face asta, preluând ștrandul care ar putea fi o unitate autofinanțată din subordinea primăriei, așa cum se întâmplă cu ștrandul Tășnad. E o sursă de venit pentru oraș, sunt locuri de muncă și au făcut din el un obiectiv turistic. Pe noi nu ne ajută nimeni deocamdată. Deținătorul actual e practic, inexistent.
Provocare noastră este adresată Primăriei Zalău, pentru a prelua, sub orice mod, administrarea ștrandului.
În acești ultimii ani am administrat ștrandul din Zalău, dar, mai bine spus, am ținut activă licența ștrandului pe munca și cheltuiala mea. Ceea ce am mai putut face a fost să-l redau locuitorilor orașului (cei care au fost aici, știu despre ce vorbesc), aceia puțini, care au avut încredere că vor petrece momente de liniște și relaxare.
Sunt sigur că nu au uitat ce am făcut pentru ei. Dar nu e de ajuns. Îmi doresc să văd acest loc plin de lume, cu condiții decente de relaxare în aer liber. Așadar, acesta e obiectivul meu pentru Consiliul Local Zalău, ca Primăria să preia în administrare ștrandul, așa cum se întâmplă în județele vecine.
Comandat de Ilieş Bogdan – candidat independent la Consiliul Local Zalău. CMF: 24240157

You may also like

Leave a Comment