Responsive Menu
Add more content here...


Salvăm Ștrandul Zalău!

by Stirile din Salaj
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

Cu acest obiectiv vă îndemn să ieșiți la vot. Nu pentru un partid, nu pentru un om, ci pentru un spațiu public ce e al vostru și care trebuie salvat: Ștrandul Tineretului Zalău.

Fundația pentru Tineret Sălaj este deținătorul acestui spațiu, preluându-l de la fosta Uniune a Tineretului Comunist, care l-a gândit special pentru sezonul estival. Deși au fost investitori privați care i-au adus îmbunătățiri în urmă cu mai mulți ani, din bugetul propriu, păstrarea și exploatarea obiectivului, în continuare, nu se poate face fără investiții serioase.

Primăria ar putea face asta, preluând ștrandul care ar putea fi o unitate autofinanțată din subordinea Primăriei, așa cum se întâmplă cu ștrandul Tășnad. E o sursă de venit pentru oraș, sunt locuri de muncă și au făcut din el un obiectiv turistic. Pe noi nu ne ajută nimeni deocamdată. Deținătorul actual e practic, inexistent.

Un investitor privat nu va veni cu fonduri proprii într-un spațiu al statului, care nu poate fi achiziționat. Situația este similară și în alte localități din țară, unde ștrandurile au fost închise.

Provocare noastră este adresată Primăriei Zalău, pentru a prelua, sub orice mod, administrarea ștrandului.

În acești ultimii ani, am administrat ștrandul din Zalău, dar, mai bine spus, am ținut activă licența ștrandului pe munca și cheltuiala mea. Ceea ce am mai putut face a fost să-l redau locuitorilor orașului (cei care au fost aici, știu despre ce vorbesc), aceia puțini, care au avut încredere că vor petrece momente de liniște și relaxare.

Sunt sigur că nu au uitat ce am făcut pentru ei. Dar nu e de ajuns. Îmi doresc să văd acest loc plin de lume, cu condiții decente de relaxare în aer liber. Așadar, acesta e obiectivul meu pentru Consiliul Local Zalău, ca Primăria să preia în administrare ștrandul, așa cum se întâmplă în județele vecine.

Majoritatea zălăuanilor care vor să se relaxeze la ștrand, o fac, dar la Tășnad, la Carei, la Felix sau chiar în Ungaria, unde există condiții după secolul în care trăim.

Candidez cu acest proiect, prin care vom atrage atenția partidelor politice în ce privește această nevoie a cetățenilor din oraș, exprimată prin numărul de voturi pe care îl vom obține.

Un obiectiv, o campanie, o zi în care ne putem îndeplini visul de a avea un ștrand modern. Așadar, fiți alături de mine în demersul nostru.

#SalvămȘtrandulZalău

Comandat de Ilieş Bogdan – candidat independent la Consiliul Local Zalău. CMF: 24240157. Tiraj: 1.000 exemplare

You may also like

Leave a Comment