Sălajul se pregăteşte de raliu. Se turează din nou motoarele la Cupa Meseş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Tradiţionalul eveniment ce face parte din calendarul Campionatului de Viteză Traseu Montan (VTM) va avea loc la începutul lunii august. Sunt aşteptaţi să se înscrie atât piloţi debutanţi, cât şi avansaţi. Însă, sunt acceptate doar autoturismele pregătite de curse


Judeţul Sălaj a intrat de câţiva ani pe harta automobilismului românesc, iar pe Meseş are loc aproape anual o etapă din Campionatul de Viteză pe Traseu Montan (VTM). A avut loc neîncetat până în 2021, când, nu s-a putut organiza din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, competiţia a revenit în forţă anul trecut, atunci când zălăuanul Szabo Robert a fost câştigătorul de la Open. Pilotul nostru câştigase pentru a doua oară, după ce premiera o izbutise în 2020.

Pentru acest an, Cupa Meseş Cento Group revine în actualitate cu o nouă ediţie. Se vor încinge din nou motoarele pe Meseş pe data de 5 august când va avea loc etapa a II-a din Campionatul de Viteză pe Traseu Montan (VTM).

Campionatul a debutat la începutul acestei luni cu etapa inaugurală de la Luna Şes, iar pe Meseş va avea loc etapa a II-a.

Competiţia va avea loc pe data de 5 august, traseul fiind similar cu cel de la ediţiile trecute. Se va pleca de la punctul zero, dinspre Treznea, spre vârful Meseş.

La ora 8.00 circulaţia va fi închisă, după care la 10.10 va avea loc recunoaşterea traseului de către piloţi. De la 11.10 vor avea loc antrenamente cronometrate, iar de la 13.40 vor avea loc manşele I, II, III de concurs.

Festivitatea de premiere este programată la ora 17.45, iar de la ora 19.00 circulaţia va fi redeschisă.

Organizatorii anunţă că acest concurs este deschis DOAR pentru autoturisme pregătite pentru curse. Cât despre piloţi, pot participa atât cei debutanţi, cât şi cei avansaţi.

Mai multe informaţii găsiţi la numărul de telefon 0744 – 792297.

You may also like

Leave a Comment