Responsive Menu
Add more content here...


Sălajul are trei echipe în campionatele de handbal juniori

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

CSS Zalău şi HC Valeria Motogna în campionatele feminine şi HCS Dinamyc Zalău în campionatul masculin sunt echipele ce vor reprezenta judeţul în competiţiile juvenile ce vor începe la finalul săptămânii


La finalul săptămânii, competiţiile de handbal juvenil revin în prim plan. Primele campionate care vor debuta sunt cele de juniori I, atât la fete, cât şi la băieţi.

Pentru prima dată în ultimii ani, Sălajul va avea echipă reprezentantă, atât în campionatul feminin, cât şi în cel masculin.

La acest nivel de vârstă, CSS Zalău va fi reprezentanta judeţului la feminin, în timp ce HCS Dinamyc Zalău va evolua în premieră în campionatul băieţilor. 

Băieţii pregătiţi de Adriana Ştefănescu au evoluat până acum în competiţii de handbal pe plajă, însă, la finele săptămâni vor debuta în sală, cu ocazia primei etape a Campionatului Naţional.

HCS Dinamyc Zalău a fost repartizat în Seria E, alături de ACSH Academica Cluj, AHC Potaissa Turda, CS Extrem Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, HC Dinamyc Zalău, LPS Cluj şi LPS Târgu Mureş. Zălăuanii pregătiţi de Adriana Ştefănescu vor evolua pe teren propriu, în prima etapă, cu Extrem Baia Mare. Meciul va avea loc duminică, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

În total sunt 5 serii la acest nivel de vârstă. În ceea ce priveşte CSS Zalău, să spunem că sălăjencele au fost repartizate în Seria F, alături de ACS Viitorul Năsăud, CS Arena Tg Mureş, CS Marta Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, CSS Viitorul Cluj şi LPS Satu Mare. În total, sunt 6 serii. În prima etapă, CSS Zalău va evolua în deplasare la CSS 2 Baia Mare. Antrenoarea junioarelor I de la CSS Zalău va fi Raluca Ionaşcu.

Sălajul va mai avea două echipe şi în Campionatul Naţional de Junioare 3, acolo unde CSS Zalău va avea o echipă ce va fi pregătită de Livia Sabou, iar, de asemenea, pentru prima dată la acest nivel de vârstă va participa şi HC Valeria Motogna.

Clubul condus de port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing va avea echipă de junioare 3 şi la finele acestei săptămâni va debuta în noul sezon. 

AHC VM Zalău a fost repartizată în Seria J, alături de ACS Atletik Satu Mare, Gloria Bistriţa-Năsăud, Marta Baia Mare, CSS Zalău, LPS Bistriţa şi LPS Satu Mare. 

Ambele echipe sălăjene vor evolua pe teren propriu, urmând ca CSS Zalău să întâlnească Gloria Bistriţa, sâmbătă, de la ora 13.00, în timp ce VM Zalău se va duela cu LPS Satu Mare, sâmbătă, de la ora 10.00. Ambele meciuri vor avea loc în Sala Sporturilor din Zalău.

You may also like

Leave a Comment