Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjenii sunt așteptați săptămâna viitoare la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează săptămâna viitoare, vineri, 17 mai, o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă” în Zalău

by Mihai POP
0 comment 246 views
A+A-
Reset

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează vineri – 17 mai 2024, începând cu ora 9.00, BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ.

Locaţia de desfăşurare a bursei va fi Cercul Militar(fosta Casa Armatei) din str. S. Bărnuţiu nr.27 din Zalău.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la acest eveniment, pot transmite situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei până la data de 15 mai 2024, pe adresa de e-mail ajofm.sj@anofm.gov.ro, sau la sediul instituţiei din Zalău, str. T.Vladimirescu, nr.8, bloc P40 parter.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Acest eveniment se va desfăşura simultan la nivel naţional, fiind adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

You may also like

Leave a Comment