Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjenii sunt aşteptaţi la raliu pe Meseş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 10 august, va avea loc etapa a II-a din cadrul Campionatului ACR de Viteză pe Traseu Montan, tocmai în judeţul Sălaj. Traseul va începe de la poalele Meseşului din comuna Treznea şi punctul de sosire va fi tocmai în vârful Meseş


La finele săptămânii o să fie spectacol pe Meseş. Motoare turate, şoferi îndemânatici şi maşini care vor atrage privirile tuturor.

Este doar un mic preview a ceea ce o să fie sâmbătă, 10 august, la o „aruncătură de băţ” de Zalău. Vorbim despre tradiţionala etapă din cadrul Campionatului de Viteză pe Traseu Montan ce va avea loc la Treznea.

În acest an va avea loc ediţia a VII-a, fiind a doua etapă din campionat, după ce prima a avut loc la Luna Şes.

Etapa de la Treznea va fi organizată de Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare, cu sprijinul Consiliul Judeţean Sălaj şi Primăria comunei Treznea, denumirea oficială fiind Cupa Meseş Cento Group.

VTM Cupa Meseş Cento Group este o competiţie deschisă doar maşinilor de curse şi de asemenea se pot înscrie atât piloţi debutanţi şi avansaţi.

Sunt aşteptate toate persoanele interesate pentru a asista la spectacolul automobilistic.

Conform organizatorilor, de la ora 8.00 se va închide circulaţia, după care la 10.30 va avea loc recunoaşterea traseului. De la 12.00 vor fi antrenamente cronometrate, iar prima manşă de concurs va debuta la ora 13.30.

Festivitatea de premiere este programată la ora 17.00, în timp ce la ora 18.00 se va redeschide circulaţia.

You may also like

Leave a Comment