Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeni condamnați la închisoare pentru tentativă de omor și viol, depistați și încarcerați de polițiști

Trei bărbaţi care aveau de executat pedepse cu închisoarea, doi dintre ei la aproximativ 7 ani ani pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, iar altul la 8 ani pentru comiterea infracţiunii de viol, au fost depistaţi de poliţiştii sălăjeni şi încarceraţi Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 216 views
A+A-
Reset

Joi, 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un bărbat de 50 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din localitatea Halmășd, condamnați la închisoare.

Tribunalul Sălaj a emis pe numele acestora câte un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnați la 6 ani și 6 luni, respectiv 5 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Tot joi, 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au identificat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Lompirt,  pe numele căruia Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de viol.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați.

You may also like

Leave a Comment