Sălăjeni condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii de investigații criminale

by Mihai POP
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Doi bărbați condamnați la închisoare au fost depistați și încarcerați de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj


La data de 29 decembrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și reținut un bărbat de 47 de ani, pe numele căruia Judecătoria Zalău a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Acesta fiind condamnat la patru ani și două luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

De asemenea, la data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Zalău.

Față de acesta, Judecătoria Zalău a dispus înlocuirea pedepsei amenzii penale, cu 80 de zile de închisoare, în regim de detenție.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

You may also like

Leave a Comment