Sălăjeanul Szabo Robert revine în forţă şi urcă pe podium la Cupa Meseş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 45 views
A+A-
Reset

După o pauză de câteva luni, pilotul zălăuan a revenit în competiţiile oficiale şi a reuşit să urce pe podium la raliul de “casă” de pe Meseş. Szabo Robert a încheiat competiţia pe locul al doilea, în spatele băimăreanului Marius Andor


Sâmbătă, 5 august, în judeţul Sălaj s-au turat din nou motoarele. Aşa cum ne-am obişnuit, în luna august are loc etapa de pe Meseş din Campionatul de Viteză pe Traseu Montan (VTM). Şi de această dată la start s-au aflat piloţi din toată regiunea, din judeţe precum Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Bihor sau Timiş. În total pe lista de start au fost înscrişi peste 20 de piloţi.

Competiţia debutat sâmbătă dimineaţa când a avut loc recunoaştere traseului. Au urmat două sesiuni de antrenamente cronometrate, pentru care de la ora 13.00 să aibă loc cele trei manşe de concurs. S-au turat motoarele la maxim, toţi dorind să obţină cel mai bun timp la final de cursă. Traseul a fost cel obişnuit, pornind dinspre Treznea de la punctul zero, spre vârful Meseş. Învingător poate fi unul singur, astfel că băimăreanul Marius Andor s-a impus la volanul unui autoturism marca VW Golf 4.

Acesta a fost urmat în clasamentul Open de zălăuanul Szabo Robert, revenit în competiţiile oficiale după o pauză de câteva luni. La volanul unui Subaru Impreza, Szabo a încheiat la locul secund.

Podiumul a fost completat de Vajda Zsolt din Satu Mare, la volanul unui Suzuki Swift.

După încheierea celor trei manşe de concurs a avut loc festivitatea de premiere.

You may also like

Leave a Comment