Responsive Menu
Add more content here...


CSUTAK IONUT, unul dintre candidații AUR pentru postul de consilier județean la C.J. Sălaj – “Vreau să lucrez alături de sălăjeni în promovarea inițiativelor și proiectelor care vizează să facă din județul nostru un loc mai bun pentru toți”

by Tiberius NICODA
0 comment 812 views
A+A-
Reset

CSUTAK IONUT are 43 de ani, e căsătorit şi absolvent al Universității  de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Bucuresti – specializare topografie si cadastru funciar.

Provine din mediul privat sălăjean, fiind antreprenor şi un membru respectat și responsabil al societății și comunității sălăjene.

Antreprenorul din Zalău este unul dintre candidații din partea AUR pentru poziția de consilier județean la alegerile locale din 9 iunie la Consiliul Județean Sălaj.

CSUTAK IONUT este un sălăjean convins, de baștină dar și cu domiciliul pe aceste mândre plaiuri sălăjene pentru care el și-a propus ca să se implice și să ajute la realizarea unei vieți mai bune și mai prospere pentru conjudețenii săi.

Este considerat un membru de bază al Filialei AUR de la Sălaj. De-a lungul activităților sale în cadrul organizației a dat dovada responsabilității și dăruirii pentru mai binele societății sălăjene și creșterii nivelului de trai în regiune. S-a implicat activ în tot ceea ce a însemnat și înseamnă valorile partidului și idealurilor sale.

Nu a mai făcut politică, dar acum e hotărât să reuşească să schimbe ceva pentru societatea românească, dar şi pentru comunitatea în care trăieşte. Ne-a povestit şi care au fost motivele şi scopurile care l-au determinat, împins și susținut pentru a-și asuma postura de consilier în cadrul CJ Sălaj din partea AUR.


„Sunt onorat să vă anunț că am fost nominalizat din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor Sălaj, la functia de consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj.

În calitate de membru al Organizatiei AUR Sălaj, îmi doresc privilegiul de a lucra alături de voi în promovarea inițiativelor și proiectelor care vizează să facă din județul nostru un loc mai bun pentru toți. Cu o pasiune profundă pentru comunitatea noastră și o dorință reală de a contribui la dezvoltarea și progresul său, vă asigur că voi aduce cu mine energia și determinarea necesare pentru a face schimbări pozitive și durabile în viața noastră de zi cu zi.

Mă angajez să fiu o voce puternică pentru nevoile și aspirațiile noastre, să lupt pentru o educație și servicii de sănătate mai bune, pentru crearea unei mai bune infrastructuri al județului nostru și un mediu în care fiecare sǎlǎjean să se simtă respectat și apreciat!

Vă rog să-mi acordați încrederea voastră și să mă susțineți în această călătorie. Cu sprijinul vostru, sunt convins că putem construi împreună un viitor mai luminos și mai prosper pentru Sălajul nostru drag!”.

Cu recunoștință și determinare,

CSUTAK IONUT – Membru în Organizația AUR Sălaj

Să fie într-un ceas bun cu reușite și împliniri spunem și noi!

You may also like

Leave a Comment