Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Sălăjeanul Bogdan Cuceu câştigă un turneu ITF

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Tenismenul sălăjean a fost finalist în proba de simplu şi câştigător în proba de dublu a turneului 31st INT’L CORNELIU IDU TROPHY, o competiţie de rang ITF. În proba de dublu, Cuceu a făcut pereche cu Cosmin Sălăgian


La finele săptămânii trecute, la Constanţa a avut loc 31st INT’L CORNELIU IDU TROPHY, o competiţie ITF, dedicată sportivilor veterani.

Competiţia s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, începând de la +35 de ani până la +75 de ani. Judeţul Sălaj a fost reprezentat la acest turneu de către Bogdan Cuceu, cel care a concurat la categoria de vârstă +35 de ani, alături de alţi opt sportivi.

S-a jucat în sistem eliminatoriu, sălăjeanul fiind cap de serie numărul 3. A beneficiat de primul tur liber datorită acestui statut, iar în sferturile de finală a dat peste Adrian Sopon, sportiv pe care l-a învins în două seturi, scor 6 – 3, 7 – 6 (5).

În semifinale, Bogdan Cuceu a dat peste Valentin Raiciu, sportiv de care a trecut tot în două seturi, 6 – 4, 6 – 0. 

Ajuns în marea finală, Cuceu s-a luptat pentru trofeu cu favoritul principal, Andrei Novaceanu. După un meci strâns, Novaceanu avea să se impună la capătul a două seturi identice, 6 – 4, 6 – 4.

Bogdan Cuceu a participat şi pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut echipă cu Cosmin Sălăgian, cei doi fiind favoriţii numărul 2.

Au avut un parcurs fără greşeală până în finala competiţiei, acolo unde au trecut şi de Andrei Novaceanu – Marian Roca, pentru a-şi adjudeca victoria finală. Pentru Bogdan Cuceu urmează participarea la Campionatele Mondiale din Croaţia, din localitatea Umag, în perioada 18 – 25 septembrie.

You may also like

Leave a Comment