Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Bode secretar general al PNL se implică cu patos în campania pentru fotoliul Primarului General al Capitalei

by Tiberius NICODA
0 comment 240 views
A+A-
Reset

Lucian Bode s-a băgat tare în lupta pentru Primăria Capitalei. Acesta a avertizat echipele de campanie ale PNL să tragă tare pentru Cătălin Cîrstoiu, ca nu cumva să, cităm: “Capitala să pice pe mâinile unor nepricepuți!”.

Secretarul general al PNL – sălăjeanul Lucian Bode – a afirmat, miercuri, pe data de 10 aprilie, că liberalii nu pot lăsa Capitala “pe mâna nepricepuţilor, a circarilor politici, a celor care timp de patru ani mai mult s-au victimizat decât au construit”, menţionând că Bucureştiul are nevoie de “o terapie de şoc aplicată cu viziune şi cu multă îndrăzneală”.

Lucian Bode s-a stropșit la adresa lui Nicușor Dan și Piedone: “NU putem lăsa Capitala pe mâna unor nepricepuți!”.

PNL București și-a ales conducerea, iar Sebastian Burduja a fost confirmat în fruntea acestei filiale. Alături de liderii filialelor liberale din Bucuresti și echipele lor, PNL București va fi vârful de lance al competițiilor electorale ale acestui an.

“Formula actuală a administraţiei Municipiului Bucureşti a eşuat lamentabil, iar pacientul, domnule doctor , este de mult letargic. Este nevoie de o schimbare de strategie, de oameni cu un suflet nou, cu viziuni curajoase, care să valorifice potenţialul Bucureştiului. Creşterea din ultimii ani a Capitalei s-a făcut din inerţie, pe spinarea bucureştenilor şi a investiţiilor lor. (…)

Candidaţii Alianţei vin cu acest suflu nou. Sunt oameni potriviţi şi au expertiza necesară pentru a aduce Bucureştiul într-o nouă etapă a dezvoltării. Cei care s-au pierdut pe la Primăria Generală în ultimii ani s-au ascuns în birou şi au dat vina pe greaua moştenire. Rezultatul: un Bucureşti prost administrat.

Degradarea calităţii vieţii este evidentă. O administraţie care nu poate asigura nevoile de bază ale cetăţenilor săi – căldură şi apă caldă, în Bucureştiul anului 2024, curăţenie, clădiri sigure sau servicii publice de calitate – este o administraţie care a eşuat şi trebuie să plece acasă”, consideră Bode.

Realitatea este că, cu toată  încrâncenarea și strofocarea lui Bode și a celora din Alianța PSD-PNL, candidatul lor, se află în preferințele electorale de abia pe locul 3. Câte despre priceperea sau nepriceperea unora sau altora, se va vedea la vot unde cel mai credibil va câștiga!

Cert este că nici rezultatele  alianței PSD-PNL  și a candidatului lor (Doctorul Cîrstoiu) în lupta lor electorală cu Piedone și Nicușor Dan, nu-i prea recomandă pentru critici și aprecieri negative, căci nu au tocmai realizările de top și marcă care să-i recomande a-i eticheta pe alții drept: “nepricepuți sau circari politici” (ca să-l cităm pe conjudețeanul nostru).

Că după ce că PNL se spurcară cu PSD până la momentul crucial inspirat de zicala: “Fă-te frate cu dracul până treci puntea”, iată, acum, umăr, la umăr în alianța lor atipică, fac scut în jurul doctorului lor – ales ca să le  fie candidat comun  pentru fotoliul primarului general al Capitalei.

Noroc, că la Sălaj și în teritoriu, prin țară, candidații alianței PSD-PNL merg pe liste separate, fiecare cu partidul său.

Așa că, nițică decență, realism și cumpătare n-ar strica domnule secretar general de PNL!  Nu de alta, dar suprasolicitarea și supralicitarea sunt ca și la concursurile cu biciclete conduse în tandem, unde este foarte real pericolul ca să le sară lanțul…

You may also like

Leave a Comment