Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Andrei Tite a ajuns la CFR Cluj!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Jucătorul născut la data de 29 iulie 2006 este un nou produs al CS Viitorul Zalău şi face pasul spre gruparea alb-vişinie cu speranţa că într-o zi va putea debuta la echipa mare

Andrei Tite este un nou nume propus de fotbalul din Sălaj. Puştiul născut la data de 29 iulie 2006 a început fotbalul la vârsta de 6 ani la CS Viitorul Zalău, sub îndrumarea antrenorului Daniel Sabou. Timp de un an de zile s-a antrenat sub comanda lui Alexandru Pop, iar pentru o perioadă de timp a fost pregătit şi de către Dan Lucaciu.

Puştiul a impresionat la Viitorul Zalău şi a decis să-şi încerce norocul la CFR Cluj. În acest sens, Andrei a susţinut probe de joc la campioana României, antrenorii de acolo fiind impresionaţi de calităţile puştiului.

Astfel, sălăjeanul în vârstă de 14 ani a fost legitimat la grupa 2006 de la CFR Cluj, acolo unde îl are antrenor pe Cosmin Văsâie.

Andrei Tite se simte cel mai bine pe postul de fundaş central, însă poate evolua şi în cele două benzi din apărare.

Totodată, la nevoie, Tite poate acoperi şi postul de mijlocaş defensiv.

“Andrei este legitimat la grupa 2006 de la CFR Cluj. A fost în probe, unde au participat aproximativ 20 de copii printre care şi copiii de la Ardealul Cluj. Au fost selectaţi patru copii printre care şi Andrei. Cu siguranţă ne mândrim cu rezultatele lui, cu atât mai mult cu cât Andrei îşi doreşte o carieră în fotbal”.

Mihai Tite – tatăl jucătorului

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment