Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Andrei Florian intră în cuşcă la Openul Serbiei

by Călin ONICAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

După ce în zilele trecute a câştigat Gala de kickboxing “Fight For Glory” din Bistriţa-Năsăud, sportivul sălăjean legitimat acum la clubul TENGU Cluj va participa la o puternică competiţie în capitala Serbiei, unde va lupta în cuşcă în meciuri de k1

Peste 160 de sportivi de la 18  cluburi din toată ţara, antrenaţi inclusiv de către Cătălin Zmărăndescu, Andrei Ostrovanu sau Anghel Cardoş, au încins recent ringul de la Sala de Sport din localitatea Rodna (jud. Bistriţa-Năsăud) cu ocazia celei de a XII-a ediţii a Galei de Kickboxing “Fight For Glory”. La categoria juniori -75 kg, Sălajul a fost reprezentat cu succes de Andrei Florian, un sportiv din comuna Crişeni, dar care e legitimat acum la Centrul de Arte Marţiale TENGU Cluj (antrenor Levente Laszlo).

În urma unor prestaţii remarcabile, sportivul  în vârstă de 18 ani a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind medalia de aur. El a devenit astfel câştigător al Galei de Kickboxing “Fight For Glory” la juniori 18 -19 ani.

Acum, sportivul se pregăteşte pentru o misiune mult mai dificilă. În perioada 31 martie – 2 aprilie, Andrei Florian va intra în cuşcă  la Sala de sport “Ranko Žeravica” din Belgrad cu ocazia unui puternic concurs de K1 – WAKO EUROPEAN KICKBOXING CUP “SERBIA OPEN” 2023.

Competiţia organizată de către Forul Mondial WAKO şi Forul Olimpic International este dedicată categoriilor copii, cadeţi, juniori şi seniori. La start se vor afla nu mai puţin de 220 de sportivi din peste 30 de ţări afiliate Federaţiei WAKO.

Nu putem decât să îi urăm succes sprtivului sălăjean în capitala Serbiei.

Să mai spunem că, pe lângă kickboxing, Andrei Florian este şi un dedicat practicant de box, el fiind legitimat la clubul MLG, unde se pregăteşte intens pentru competiţiile pugilistice sub stricta îndrumare a maestrului Virgil Meleg.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 martie.

You may also like

Leave a Comment