Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanca Paula Rad continuă să uluiască România! GALERIE FOTO şi VIDEO

by Călin ONICAŞ
0 comment 13,9K views
A+A-
Reset

Calificată direct în semifinala îndrăgitul show „Românii au talent”, datorită unui GOLDEN BUZZ, soprana din Zalău a fost fantastică şi a făcut spectacol din nou, calificându-se direct în marea finală


Zălăuanca Paula Rad (n. 28 Decembrie 1987) este în al noulea cer! După ce ani la rând nu şi-a putut găsi serviciul dorit, soprana în vârstă de 29 de ani visează acum cu ochii deschişi. Astfel, în doar câteva luni, o necunoscută pentru scena din ţara noastră – care a trebuit să se angajeze ca menajeră pentru a-şi putea câştiga existenţa de zi cu zi – este acum o vedetă în devenire.

Înscrisă la show-ul „Românii au Talent” de la PRO TV, sălăjeanca noastră s-a remarcat încă de la preselecţii şi, interpretând melodia „O mio babbino caro”, ea a convins-o pe Andra să apese butonul auriu, ceea ce înseamnă calificarea direct în semifinale!

Repartizată în a cincea semifinală, adică ultima a concursului, Paula Rad a intrat în scenă vineri seara cu melodia „Nessun dorma”, prezentată LIVE.  Juraţii, spectatorii, dar mai ales milioanele de telespectatori, nu i-au produs emoţii prea mari, astfel că fosta absolventă a Conservatorului de la Cluj-Napoca a cântat… dumnezeieşte.

De fapt, cu toţii au fost uluiţi, iar juraţii au ascultat-o în picioare, iar răsplata a venit de la telespectatorii care au desemnat-o câştigătoarea din a cincea semifinală!

„S-a făcut răcoare în sală… De fiecare dată când te ascult mi se face pielea de găină! Vreau să îţi mulţumesc pentru că exişti şi eşti de aur pentru mine! Ne-ai emoţionat şi ai ridicat sala în picioare cu vocea ta, dar şi cu ambiţia ta, fiindcă ştiu că înainte de semifinală ai fost răguşită şi ai luat o pauză vocală”, a spus Andra, cea care îi dăduse un GOLDEN BUZZ la preselecţii.

Altfel spus, sălăjeanca s-a calificat direct în marea finală, alături de grupul „Run to Infinity”, cel care a primit „undă verde” de la juriu.

 “Am emoţii şi vor fi şi pe scenă, dar este bine să te încarci cu lucruri pozitive pentru ca totul să meargă bine. Este important să mă gândesc la lucruri frumoase, în această perioadă. De două zile văd semnul crucii pe cer şi cred că ăsta este un semn de bine”, spunea înaintea semifinalelor solista care în ultima perioadă şi-a pregătit vocea pentru concurs. „Am făcut o pauză vocală de aproximativ o săptămână, pentru că aşa am simţit, după care am apelat şi tratamente naturiste. Am băut nişte sucuri făcute din ghimbir, miere de albine şi lămâie”, precizând Paula Rad.

Pentru acest mare succes, Paula Rad merită aplauze la scenă deschisă, dar merită şi respectul nostru pentru munca, ambiţia şi talentul ei. Felicitări şi baftă la marea finală!

 

Vom reveni cu amănunte!

You may also like

Leave a Comment