Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanca Corina Crețu – europarlamentar și fost comisar european pentru Dezvoltare regională – preocupată de investițiile prin PNRR

by Tiberius NICODA
0 comment 98 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european pentru Dezvoltare Regională, afirmă recent , înstr-o postare pe Facebook, că îşi doreşte din suflet să vadă în continuare multe proiecte de autostrăzi depuse şi aprobate, mai ales în ceea ce priveşte legătura cu zona Moldovei. Ea îşi exprimă speranţa ca Guvernul să folosească şansa istorică oferită de PNRR şi de Programul Operaţional pentru Transport 2021-2027 pentru realizarea acestor proiecte care pot contribui decisiv la reducerea decalajelor dintre regiuni.

Ea îşi exprimă speranţa ca Guvernul să folosească şansa istorică oferită de PNRR şi de Programul Operaţional pentru Transport 2021-2027 pentru realizarea acestor proiecte care pot contribui decisiv la reducerea decalajelor dintre regiuni.
De asemenea, Corina Creţu a spus: Îmi doresc din suflet să văd proiecte de autostrăzi depuse şi aprobate, mai ales în ceea ce priveşte legătura cu zona Moldovei. Sper ca Guvernul să folosească şansa istorică oferită de PNRR şi de Programul Operaţional pentru Transport”.


De asemenea, Corina Creţu a arătat, și cu ocazia de Zilei Internaţionale a Sănătăţii, că în România s-au făcut investiţii importante în acest domeniu din fonduri europene, dar că, din păcate, obiectivul din Programul Operaţional Regional (POR) de construcţie a trei spitale regionale de urgenţă este mult întârziat, Parlamentarul european a precizat că este vorba de trei spitale regionale a câte aproximativ 900-1.000 de paturi, care vor deservi Moldova, Transilvania şi Oltenia.


Europarlamentarul Corina Crețu, în context a precizat că acum există resurse în plus şi prin Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă şi că, având un buget de 5,3 miliarde de euro, pentru perioada 2021-2027, programul „UE pentru Sănătate” furnizează un sprijin financiar fără precedent pentru astfel de investiţii.

You may also like

Leave a Comment