Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjean arestat pentru hoție – A furat patru telefoane mobile dintr-o locuință din Zalău

Ieri, un tânăr de 34 de ani din Derșida a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunilor de furt calificat

by Mihai POP
0 comment 308 views
A+A-
Reset

La data de 20 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliție Muncipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Derșida, comuna Bobota, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 12 iunie a.c., bărbatul de 35 de ani ar fi pătruns, prin escaladare, în incinta unei locuințe din municipiul Zalău, de unde ar fi sustras patru telefoane mobile, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.900 de lei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Vineri, 21 iunie a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 35 de ani.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Joi, 20 iunie a.c., bărbatul de 34 de ani a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului în cauză un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment