Responsive Menu
Add more content here...


S-au stabilit semifinalele fazei judeţene a Cupei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

În penultimul act, Sportul Şimleu va juca cu Dumbrava Gîlgău, iar Rapid Jibou se va duela cu Agronova Dragu, singura formaţie din Liga a V-a rămasă în competiţie


AJF Sălaj a organizat marţi tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, faza judeţeană. Patru echipe au mai rămas în această competiţie, iar alături de cele trei fruntaşe din Liga a IV-a, Sportul Şimleu, Rapid Jibou şi Dumbrava Gîlgău se mai află şi Agronova Dragu, echipă ce activează în Liga a V-a.

La tragerea la sorţi nu s-a ţinut cont de niciun criteriu, astfel că a existat o singură urnă. Sportul Şimleu a nimerit să joace cu Dumbrava Gîlgău, în timp ce Rapid Jibou a fost mai norocoasă şi va juca cu Agronova Dragu.

Mai mult, gruparea de pe Someş va găzdui acest joc, la Jibou, în timp ce gazda celeilalte semifinale va fi Sportul Şimleu.

Partidele se desfăşoară pe 25 martie, urmând ca învingătoarele să se califice în finala competiţiei care este programată pe 27 iunie,  după barajul de promovare.

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României va obţine dreptul de a evolua în faza naţională a competiţiei organizată de FRF.


Programul semifinalelor Cupei:

Sportul Şimleu – Dumbrava Gîlgău

Rapid Jibou – Agronova Dragu


 

You may also like

Leave a Comment