Responsive Menu
Add more content here...


S-a reglementat problema numărului de jucători. Echipele de minifotbal, aşteptate la mişcare!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

După ce a apărut o confuzie în ce priveşte numărul de jucători care au  dreptul să intre pe teren, mai multe echipe au refuzat să mai participe la jocuri de pregătire, însă această problemă s-a reglementat, iar conform legislaţiei, jucătorii legitimaţi pot participa într-un număr mai mare de 10 la antrenamente de pregătire fizică


De aproape 3 luni, la minifotbal s-au demarat jocuri de pregătire cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi, iar tot mai multe echipe au venit la Baza Sportivă Onix  pentru a se pregăti în vederea reluării competiţiilor oficiale.

Au fost săptămâni cu 10, 15 chiar şi 20 de partide amicale, însă situaţia s-a schimbat radical în ultima săptămână.

După ce a apărut o confuzie în ce priveşte numărul de jucători care au  dreptul să intre pe teren, mai multe echipe au refuzat să mai participe la jocuri de pregătire. 

Însă această problemă s-a reglementat, iar conform legislaţiei,  jucătorii legitimaţi pot participa într-un număr mai mare de 10 la antrenamente de pregătire fizică.

Astfel, echipele sunt aşteptate în continuare la pregătire, mai ales că în perioada următoare, minifotbalul se va reporni cu primele competiţii oficiale, urmând să fie organizate acele turnee naţionale.

În ultima săptămână a avut loc un singur joc de pregătire. Este vorba de confruntarea dintre Dodecor şi Juniorii Creaca, meci câştigat la patru goluri diferenţă de echipa din Cehu Silvaniei.


Dodecor Cehu Silvaniei – Juniorii Creaca 6  – 2

Au marcat: Ştefan Constantinescu (3), Cătălin Crăciun (2) şi Ionuţ Crişan, respectiv Raul Bălan şi George Marian


You may also like

Leave a Comment