Responsive Menu
Add more content here...


S-a ales viceprimarul comunei Vârşolţ pentru mandatul 2020 – 2024. ”Vreau să îmi fac treaba cât mai bine”

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de vineri, pe ordinea de zi s-a aflat şi alegerea viceprimarului pentru următorii patru ani. Au fost două propuneri, una de la UDMR şi una de la PNL, iar câştig de cauză a avut Denes Andrei, cel care a mai ocupat această funcţie şi în precedentele trei mandate

La alegerile locale din 27 septembrie,  Breda Lajos a obţinut al 7-lea mandat de primar şi astfel poate continua proiectele începute pentru dezvoltarea comunei.

La două luni de la alegerile local s-a ales şi viceprimarul comunei Vârşolţ, în cadrul şedinţei de Consiliu Local ce a avut loc vineri.

Un punct important de pe ordinea de zi a fost alegerea viceprimarului, funcţie pentru care au fost propuse două persoane, Denes Andrei de la UDMR şi Nicolae Pocola de la PNL.

A fost o luptă mai strânsă, dar câştig de cauză a avut Denes Andrei, care a fost votat de şase consilieri, în timp ce Nicolae Pocola a primit patru voturi. Un consilier local s-a abţinut de la vot, însă acest lucru a contat prea puţin, deoarece Denes Andrei a câştigat oricum bătălia.

”I-am urat succes viceprimarului şi îmi doresc să avem o colaborare cât mai bună, dar să nu uite că este subordonatul primarului. Să mă sprijine în toate proiectele pe care dorim să le implementăm. Eu îi voi da nişte atribuţii pe care să le ducă la bun sfârşit”,ne-a declarat Breda Lajos, primarul comunei Vârşolţ.

Având echipa completă, primarul îşi doreşte ca toţi cei din Primărie să fie focusaţi pe dezvoltarea comunei, iar culoarea politică să fie dată la o parte.

”Îmi doresc să fiu sprijinit de viceprimar şi de toţi consilierii indiferent de formaţiunea politică. Să facem totul cum am şi depus jurământul, să dezvoltăm comuna Vârşolţ din punct de vedere social şi economic, să continuăm proiectele. I-am rugat pe toţi consilierii să fie de acord cu orice proiect pe care putem să îl accesăm, pentru binele locuitorilor. Dacă vor fi contradicţii, acestea trebuie să fie constructive. Nu trebuie să ne împărţim în partide. Trebuie să fim uniţi şi să facem totul pentru comună. Am demonstrat câte s-au putut face în Vârşolţ, dar nu ne oprim aici”, a mai spus Breda Lajos.

Denes Andrei ocupă funcţia de viceprimar din anul 2008 şi îşi începe al patrulea mandat de ”vice” cu planuri de a contribui la dezvoltarea comunei.

”În primul rând vreau să îmi continui activitatea cu seriozitate şi cu mare drag. Avem multe investiţii începute unde avem foarte mult de lucru. Trebuie să continuăm proiectele începute, dar să demarăm şi alte proiecte noi. Punem accentul pe investiţii, ca în viitor să fim mândri de comuna Vârşolţ. Voi continua cu acelaşi ţel, de a dezvolta comuna. Vreau să muncesc şi să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă s-a greşit undeva trebuie să învăţăm şi să încercăm să fim mai eficienţi”, ne-a declarat Denes Andrei.

You may also like

Leave a Comment