Responsive Menu
Add more content here...


Romario Rus, după reuşita cu FC “U” Craiova: “Dedic golul soţiei şi fiului meu care urmează să se nască”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani va deveni tătic la începutul anului viitor şi a ţinut să-i dedice soţiei şi viitorului fiu golul marcat în poarta oltenilor, gol cu care ACS FC Recea a reuşit să obţină un punct din confruntarea cu liderul Ligii a II-a, FC “U” Craiova


După ce a făcut un meci bun în faţa titratei Rapid şi şi-a ajutat echipa să obţină primul succes în Liga a II-a, Romario Rus a fost din nou la înălţime pentru ACS Fotbal Comuna Recea.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a reuşit să înscrie într-un meci nebun cu şase goluri, împotriva liderului FC “U” Craiova, iar golul său a ajutat formaţia maramureşeană să obţină un punct important şi totodată, al doilea rezultat pozitiv consecutiv.

Oltenii au deschis scorul, dar, Marius Coman a restabilit egalitatea după o centrare perfectă primită de la Romario Rus.

În partea secundă, echipa din Recea a preluat conducerea după reuşita lui Arsene Luboya, pentru ca oltenii să revină din nou la conducere, după două goluri marcate de Anghelina (lovitură liberă) şi Valentin Munteanu.

Părea că oltenii se îndreaptă către victorie, dar Romario Rus a fost de altă părere. La o fază fixă din lateral stânga, Adrian Micaş a pasat la firul ierbii în zona punctului cu var, de unde Romario a reluat simplu, ca în curtea şcolii, în poarta adversă. Câteva minute mai târziu, după o gafă în apărarea olteană, portarul Craiovei fiind ieşit din careu, Adi Micaş putea marca pentru 4 – 3, însă şutul său de la aproximativ 35 m a trecut peste poarta oaspeţilor.

S-a terminat 3 – 3, iar echipa din Recea a bifat al doilea rezultat pozitiv, după ce în etapa trecută reuşea să învingă titrata Rapid Bucureşti.

A fost un gol special pentru Romario Rus, care în luna ianuarie a anului viitor va deveni tătic. Astfel, mijlocaşul a ţinut să dedice reuşita soţiei sale şi viitorului său copil. Romario Rus şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Roxana, la data de 18 august 2019, iar la începutul anului viitor, cei doi vor deveni părinţi pentru prima dată.

Să spunem că pentru mijlocaşul sălăjean este primul gol din acest sezon şi al treilea în Liga a II-a, precedentele două goluri datând de pe vremea când Romario Rus evolua pentru Olimpia Satu Mare.

Sălăjeanul a jucat timp de 5 sezoane pentru echipa sătmăreană, dar evolua ca mijlocaş defensiv, astfel că nu apărea foarte des la finalizare. La ACS Fotbal Comuna Recea, Romario Rus este folosit fie ca mijlocaş central, fie ca mijlocaş ofensiv. Oricum, mijlocaşul sălăjean şi-a adus  din plin aportul la reuşitele echipei sale din ultimele două etape.

“A fost un meci frumos, cu multe răsturnări de situaţie, pe un teren destul de greu. Cred că este un rezultat bun pentru că am jucat împotriva unei echipe cu pretenţii. Consider că FC U Craiova este una dintre cele mai bune echipe din Liga a II-a. Mă bucur că am reuşit să marchez şi cu această ocazie vreau să dedic golul soţiei şi fiului meu care urmează să se nască”.

Romario Rus

Sursa foto: Dan Buia \ Suporter.img

You may also like

Leave a Comment