Responsive Menu
Add more content here...


Romario Rus a ajuns la ASU Poli Timișoara

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Fotbalistul sălăjean a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu echipa timișoreană

Romario Rus a bifat peste 100 de meciuri în Liga a II-a în tricoul celor de la Olimpia Satu Mare sau ACS FC Recea.

A fost om de bază la ambele echipe, iar în turul de campionat chiar a devenit căpitan la echipa maramureseană.

Însă, echipa din Recea se confruntă cu probleme financiare, astfel că jucătorii importanți au dat curs ofertelor primite.

Decarul Romario Rus a avut mai multe oferte atât de la echipe cu pretenții din Liga 2, precum și de la echipe din Liga a III-a.

În cele din urmă, Romario a ajuns la un acord cu ASU Poli Timișoara, echipă cu care a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate.

Romario Rus a marcat trei goluri pentru ACS FC Recea în acest sezon, printre care și împotriva celor de la ASU Poli Timișoara, într-un meci încheiat la egalitate pe Stadionul Comunal din Recea.

Fotbalistul sălăjean a furnizat și mai multe pase decisive.

Romario Rus va purta tricoul cu numărul 11 la echipa ce ocupă locul 5 în Liga a II-a, la doua puncte de podium si la șase puncte în spatele liderului FC „U” Craiova.

„Mă bucur că am ajuns la o echipă precum ASU Politehnica, cu tradiție, suporteri minunați și obiective mărețe. Sper să mă acomodez cât mai repede și la final să ne indeplinim obiectivul. Pe viitor îmi mai doresc sănătate familiei care recent a crescut cu un membru”, ne-a declarat Romario Rus.

Să mai spunem că recent, în 12 ianuarie, Romario, alaturi de soția sa Roxana, au devenit părinți pentru prima dată, odată cu nașterea micuțului Lucas.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment