Responsive Menu
Add more content here...


Roland Petrean-elevul de aur al Colegiului Național Silvania de la Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 628 views
A+A-
Reset
Elevul de la  Colegiul Național Silvania -Roland Petrean – a reușit un nou record,  o nouă reușită, la un nou concurs, a obținut o nouă medalie – MEDALIA DE AUR.
Astfel, la Shumen în Bulgaria ,unde în  perioada 18 – 20 aprilie 2024 a avut loc concursul internațional IATI (Internațional Advanced Tournament in Informatics)-Roland Petrean a obținut medalia de aur.  Evenimentul aflat  la cea de-a  a XV-a ediție, a unei competiții de prestigiu în domeniul informaticii care a reunit un număr de 491 de elevi (287 la seniori și 204 la juniori) din 16 țări, a reușit câștigarea primului loc.
Roland Petrean ,  este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național “Silvania” Zalău,  și a reprezentat România la secțiunea dedicată juniorilor și a reușit să pună din nou țara noastră pe harta laureaților, obținând medalia de aur și totodată cel mai mare punctaj din România.
Felicitări Roland și mult succes în continuare!!!!
Felicitări tuturor participanților, organizatorilor, profesorilor!!!!!!
Multumim Colegiul Național “Silvania” Zalău, dl. director prof. Florin Morar, prof. Victor Manz, prof. Loredana Gavris și tuturor celor care îl susțin, îl îndrumă și sunt alături de Roland pe această cale a succesului.
Succes lui Roland,îi dorim, noi împliniri și rezultate de excepție pe mai departe, așa cum ne-a obișnuit!

You may also like

Leave a Comment