Responsive Menu
Add more content here...


Robert Szilagyi, candidatul UDMR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj este propunerea UDMR pentru fotoliul de preşedinte al instituţiei


Robert Szilagyi a decis să intre în lupta electorală pentru că îşi doreşte să continue proiectele de dezvoltare a Sălajului în care s-a implicat în ultimii ani.

Acesta susţine că urmează exerciţiul financiar 2021 – 2027 al Uniunii Europene, iar Sălajul are o şansă imensă de a accesa cât mai multe fonduri pentru dezvoltare.

Mai mult, acesta, alături de coelgii săi din UDMR va pune mare accent pe dezvoltarea a două importante sectoare – sănătate şi educaţie.

Trebuie subliniat aici faptul că UDMR Sălaj a adus în ultimii trei ani, în judeţ, 35 de milioane de lei pentru dezvoltarea sistemului asnitar. Aceşti bani au fost alocaţi Sălajului datorită amendamentelor depuse la Legea Bugetului de către deputatul Seres Denes, preşedintele UDMR Sălaj.

“Mai avem multe lucrări de implementat sau de dus la bun sfârşit, iar acesta este motivul pentru care candidez. Am pus mult suflet în proiectele pe care le-am început în acest mandat şi vreau să le pot continua”, ne-a declarat Robert Szilagyi.  Robert Szilagyi susţine că o şansă a judeţului de dezvoltare este atragerea investitorilor din Occident. În acest sens, acesta a avut deja discuţii cu mai multe companii, care urmează se se finalizeze şi cel mai probabil să se şi concretizeze pentru că în judeţ este o lipsă majoră de locuri de muncă. “UDMR crede că trebuie investit puternic în două sectoare – educaţie şi sănătate. Educaţie pentru că e vorba de copii şi aceştia sunt viitorul, iar sănătate, pentru că trebuie să avem un sistem sanitar modern”, a conchis Robert Szilagyi.

You may also like

Leave a Comment