Robert Parge câştigă proba de 400 m la al doilea concurs de la Nyíregyháza

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 323 views
A+A-
Reset

Atletul sălăjean a participat la două concursuri la Nyíregyháza, în Ungaria. Dacă la primul  s-a clasat pe locul 2, la finele săptămânii trecute a reuşit să câştige proba de 400 de metri

 

Robert Parge este fără îndoială cel mai bun atlet masculin sălăjean în momentul de faţă. Sportivul este legitimat la CSM Bucureşti, unde se pregăteşte sub comanda antrenoarei Magdolna Kanizsay. Sportivul şi-a început sezonul de sală în Ungaria, acolo unde a participat la două concursuri desfăşurate în oraşul Nyíregyháza.

Primul a avut loc în data de 20 ianuarie, iar Robert Parge s-a clasat pe locul secund, după un sportiv din Ungaria, la proba de 400 m.

Sâmbătă, 27 ianuarie, a avut loc la doilea concurs la Nyíregyháza, iar Robert Parge s-a aflat din nou la startul probei de 400 de metri, reuşind să-şi îmbunătăţească performanţa din urmă cu o săptămână din toate punctele de vedere.

În primul rând, Parge s-a clasat pe locul 1 la acest concurs. Totodată, atletul sălăjean a reuşit să încheie cursa în 47,42 secunde, un timp mult mai bun faţă de 48.38 cât a reuşit în primul concurs.

Performanţele reuşite de Robert Parge în Ungaria i-au adus sălăjeanului 2.097 puncte în clasamentul World Athletics.

Pentru Robert Parge urmează concursuri în Franţa, Turcia (Balcaniada), Serbia sau România (Campionatul Naţional de la Bucureşti).

You may also like

Leave a Comment