Responsive Menu
Add more content here...


Rezultate de excepție pentru un elev de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău la Olimpiada Naţională!

PREMIUL I și PREMIUL SPECIAL pentru cel mai bun rezultat obținut la proba practică au fost obţinute de elevul David Soica la faza naţională a Olimpiadei din Aria Curriculară Tehnologii de la Oradea

by Călin ONICAŞ
0 comment 591 views
A+A-
Reset

David Soica, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău, a obţinut rezultate remarcabile la ediţia din acest an a Olimpiadei din Aria Curriculară Tehnologii – domeniul Construcții, instalații și lucrări publice.

Astfel, la faza naţională ce a avut loc la Oradea, în perioada 26 – 30 aprilie, elevul originar din comuna Sâg a avut rezultate de excepție, încununate cu PREMIUL I, dar şi cu PREMIUL SPECIAL pentru cea mai bun rezultat obținut la proba practică!

La faza naţională a Olimpiadei din Aria Curriculară Tehnologii de la Oradea s-au mai calificat doi elevi de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău. Este vorba de Alexandru Marchiș (clasa a XI-a) şi Ana Bălănean (clasa a XII-a), care au avut rezultate meritorii.

În drumul spre succes, elevii au fost îndrumați de către profesorii Viorica Lupaș, Elvira Cristea și Alina Marcu.

“Efort susținut și rezultate de excepție la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău. Țintiți cât mai sus, dragi elevi! Alegeți competiția pentru a demonstra nouă tuturor și vouă înșivă că orice lucru bine făcut contează enorm în viață. Felicitări, dragi elevi! Suntem mândri de voi!”, a fost mesajul conducerii Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”.

You may also like

Leave a Comment