Responsive Menu
Add more content here...


Revin ploile. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea este schimbătoare. Meteorologii anunță ploi în acest weekend, dar și temperaturi ridicate, astfel că maximele se vor situa între 13-17°C

by Mihai POP
0 comment 9 views
A+A-
Reset

În următoarele două zile vremea va oscila, astfel că temporar, mai ales mâine, va ploua slab cantitativ dar temperaturile vor crește ușor.

Mâine(24 Februarie) cerul va fi predominant noros☁️ și mai ales din a doua parte a zilei va ploua la cantitativ, ploile continuând și în noaptea de Sâmbătă spre Duminică până Duminică dimineața.

Din punct de vedere al temperaturilor, maximele se vor situa între 12-16°C iar minimele între 7-10°C, vântul suflând doar slab și la nivel local.

Duminică (25 Februarie) în prima parte a zilei sunt condiții de ploi slabe, iar pe parcursul zilei cerul se va degaja treptat, fiind variabil. Cantitățile acumulate în urma precipitațiilor vor fi mici, în general sub 5 l/m², doar pe arii restrânse se va depăși această valoare, iar în sudul județului este posibil doar să picure slab, transmite Severe Weather Alert – Salaj.

Temperaturile vor fi mai ridicate comparativ cu ziua precedentă📈, astfel că maximele se vor situa între 13-17°C (local posibil mai mult), iar minimele între 6-10°C.

Vântul va sufla doar slab și la nivel local.

Începutul săptămânii viitoare denotă o continuare a încălzirii cu maxime prognozate între 14-19°C🌡, dar odată cu apropierea weekend-ului vremea se va răci ușor.

You may also like

Leave a Comment