Responsive Menu
Add more content here...


Revin ploile în Sălaj. Prognoză meteorologică pentru următoarele trei zile

În cursul zilei de luni, cu precădere de la prânz, se vor semnala ploi, în general sub formă de aversă și izolat descărcări electrice, astfel la nivel local se pot acumula cantități de apă cuprinse între 10-15 l/m² în urma averselor

by Mihai POP
0 comment 1,2K views
A+A-
Reset

Începând de azi (12 Februarie), vremea va fi schimbătoare, astfel că la nivel local se vor semna la averse ce vor fi însoțite de intensificări ale vântului și posibil măzăriche/grindină de mici dimensiuni sau descărcări electrice. Temporar, ploile vor fi pe arii extinse.

Ploile vor fi prezente atât astăzi, cât și mâine (13 Februarie), când cerul va fi variabil mai mult noros, astfel la nivel local se pot acumula cantități de apă cuprinse între 10-15 l/m² în urma averselor.

Marți, vântul va fi activ în mare parte din județ, iar spre seară, aria precipitațiilor va părăsi județul nostru.

Din punct de vedere termic, începând de mâine temperaturile vor marca o scădere treptată. Dacă azi, maximele vor atinge 13-16°C, Miercuri (14 Februarie) nu vor depăși 5-9°C.

Începând de Miercuri dimineața, (14 Februarie) temperaturile pe timpul nopților (respectiv minimele) vor fi din nou negative, situându-se ușor sub 0°C. Tot de Miercuri, vremea va fi din nou frumoasă, cu cer mai mult senin.

Sursa: Severe Weather Alert – Sălaj

You may also like

Leave a Comment