Responsive Menu
Add more content here...


Revenire importantă. O jucătoare de naţională va îmbrăca din nou tricoul lui HC Zalău

După doi ani petrecuţi la Măgura Cisnădie, internaţionala din Tunisia - Mouna Jlezi - se întorace la gruparea de sub Meseş, unde a jucat în perioada 2020 - 2022

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 231 views
A+A-
Reset

HC Zalău răsuflă uşurată după ce a scăpat de retrogradare şi şi-a asigurat locul în Liga Naţională pentru sezonul următor la turneul de baraj de la Mioveni. Acum, gruparea de sub Meseş poate pregăti noua stagiune cu alte obiective, mai ales că gruparea condusă de Gheorghe Tadici are pregătit un buget consistent de la Consiliul Judeţean Sălaj.

Deja conducerea lucrează la formarea lotului cu care va fi abordată stagiunea 2024 – 2025, iar zilele trecute HC Zalău a anunţat primul transfer din această vară. Este vorba despre o revenire sub Meseş a internaţionalei Mouna Jlezi, care a mai jucat pentru HC Zalău în perioada 2020 – 2022.

Pivotul în vârstă de 32 de ani a jucat în ultimele sezoane pentru Măgura Cisnădie, cu care s-a clasat pe locul 10 la finalul sezonului trecut.

Mouna Jlezi este o jucătoare care a confirmat sub Meseş motiv pentru care antrenorul Gheorghe Tadici a decis să apeleze din nou la serviciile sale. Handbalista are experienţă la nivelul Ligii Naţionale şi joacă în România, din anul 2018, când a fost transferată la Unirea Slobozia.

Două sezoane a jucat Mouna Jlezi şi la Unirea Slobozia, iar în vara anului 2020 a venit la HC Zalău. De la echipa din Sălaj, handbalista a fost convocată la naţionala Tunisiei pentru Cupa Africii, dar şi pentru Campionatul Mondial din 2021.

În lotul lui HC Zalău se mai află o jucătoare din Tunisia. Este vorba de Aya Ben Abdallah, care a venit sub Meseş în vara anului trecut.

You may also like

Leave a Comment